Våra Smartboxar

Våra Smartboxar är portabla förvaringsutrymmen och kommer i två storlekar – Standard och den större Maxi. Har du ont om plats hemma eller en alldeles för mycket brädspel? Oavsett vad du behöver förvara, har våra SmartBoxar plats. Ta en titt nedan för att se vilken av våra SmartBoxar som passar bäst för dina mest älskade ägodelar!

SmartBox Standard
SmartBox Maxi

SmartBox Standard

SmartBox Standard är vår mindre box och rymmer en normalt möblerad enrumslägenhet. Den rymmer ca 60 st flyttlådor.

Innermått: 2,4m (l) x 1,5m (b) x 2m (h)

Är du osäker på vilken Smartbox som passar ditt behov bäst, prata med oss så kan vi råda dig. Som oftast har man mer saker hemma än man tror, så det är bra att tänka med marginal!

smartbox_focus_standard

Lägre pris

Behöver du inte så mycket utrymme är SmartBox Standard perfekt och kostar dessutom mindre än vår större

Innermått

Längd: 2,4 meter
Bredd: 1,5 meter
Höjd: 2 meter

ca 60st flyttlådor

SmartBox Standard rymmer cirka 60st flyttlådor lite beroende på utformning av kartongen.
Bild på mobil på sidan Våra Smartboxar

Hur mycket kan jag klämma in?

Ganska mycket faktiskt! Du kan använda vår fantastiskt smarta kalkylator och upptäcka själv hur mycket du kan trycka in!

Vanliga frågor om våra SmartBoxar

Ring 010-330 02 20 eller fyll enkelt i och skicka in en offertförfrågan. Smartboxes kan även levereras till olika adresser om så behövs. Fyll i en offertförfrågan

Standard, ca 7 m3 (B 1.5 m x L 2.4 m x H 2 m) Rymmer en normal etta.
Maxi, ca 10 m3 (B 1.8 m x L 2.4 m x H 2.4 m) Rymmer en normal tvåa.

Standard: Malmö och Göteborg: 699 kr/mån. Stockholm: 849 kr/mån
Maxi: Malmö, Göteborg och Stockholm: 999 kr/mån

Kostnad för leverans och återleverans tillkommer. Ange mellan vilka postnummer flytten ska ske. Räkna enkelt ut ditt pris här!
För att se ett relevant pris för dig.
Räkna ut ditt pris.

För din och allas säkerhet och trygghet finns det några saker som absolut inte är tillåtet att magasineras i våra SmartBoxar: Livsmedel (också i glasburkar eller som konserver) rengöringsmedel, vätskor, gift, explosiva/lättantändliga/frätande ämnen. Aerosolburkar, skjutvapen, ammunition, bensin, diesel, oljor, insektsmedel, blekmedel, diskmedel, tändstickor, tändare, färg, gasflaskor är exempel på sådant. Som du förstår är det heller inte tillåtet med levande djur eller växter samt föremål som är olagliga eller sådant som kan betraktas som oersättligt. Behöver du mer information kring detta? Kontakta oss på 010-330 02 20.

Under tiden du packar är din SmartBox (trälådan) täckt av ett vattentätt överdrag som skyddar dina tillhörigheter. Väl på plats är våra uppvärmda magasin är ständigt kameraövervakade och larmade via Securitas. Våra Smartboxar är specialbyggda för att klara långtidsförvaring och kan låsas med hänglås.

Saknar ni ett hänglås så tillhandahåller vi ett för 90 kr och det är endast ni som har nycklar till låset.

För säkerhets skull rekommenderar vi att du kontaktar ditt eget försäkringsbolag för att säkerställa fullgott skydd för magasinering av lösöre utanför bostaden. IF försäkringar erbjuder en sådan försäkring om den inte ingår i din egen. SmartBox har ingen möjlighet att erbjuda försäkring av dina lagrade tillhörigheter eftersom vi inte vet vad din SmartBox innehåller. Vi täcker dock eventuella skador under magasineringstiden direkt orsakade av oss.

Rulla till toppen