Magasinering i Göteborg

Magasinering Göteborg

Vi på SmartBox erbjuder marknadens mest effektiva och smidiga lösning för dig i Göteborg som behöver magasinera eller flytta dina ägodelar på ett säkert sätt. Vi vet att varken magasinering eller flytt står högt på listan över roliga aktiviteter, särskilt inte i en stad som Göteborg där det finns så mycket annat att upptäcka och njuta av. Att behöva hyra släp eller lastbil och allt bärande som det innebär, både fram och tillbaka, kan verkligen ta udden av flyttglädjen.

Väl framme börjar processen om igen. Packa ut och bära in i det nya förrådsutrymmet och slutligen lämna tillbaka släpet. Magasinering behöver inte vara så krångligt och tidskrävande, inte alls. Med Smartbox mobil magasinering gör vi ditt liv mycket enklare då vi kör ut förrådet direkt till din dörr eller till ditt kontor. Förrådet packas på plats av dig (eller av oss om ni vill ha hjälp) sedan sätter ni ert lås på dörren och vi kör tillbaka förrådet till vårt lager.

Det finns så mycket bättre saker att lägga sin tid på än att flänga fram och tillbaka mellan hemmet, förrådet och macken (om det nu inte är så att man äger ett släp). Låt oss hjälpa dig när du behöver hjälp med vinterförvaring, när du står mellan två boenden eller kanske behöver frigöra yta hemma under en renovering.

Till skillnad från traditionell magasinering som ofta kräver långa bindningstider, erbjuder SmartBox flexibel magasinering i Göteborg. Det betyder att du kan välja exakt hur länge du behöver förvara dina tillhörigheter, vare sig det handlar om kort- eller långtidförvaring. Detta flexibla upplägg är perfekt för den moderna Göteborgaren som behöver anpassningsbarhet och bekvämlighet.

Välj Smartboxes för din magasinering i Göteborg och upplev en lösning som inte bara sparar dig tid och energi, utan också ger dig fred i sinnet. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan underlätta ditt liv med vår revolutionerande mobil magasineringstjänst. Oavsett ditt förvaringsbehov, har vi den perfekta lösningen för dig.

Smart. Säkert. Smidigt

Så här fungerar mobil magasinering

Vi levererar

Stanna där du är. Vi levererar din SmartBox precis dit du vill ha den.

Du packar

Packa i ditt tempo och lås SmartBoxen när du är färdig, eller så låter du oss göra det åt dig!

Vi förvarar

Färdigt! Vi hämtar upp och transporterar din SmartBox till vårt lager.

Vi gör det väldigt enkelt

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox utan även pengar. Se efter själv, få ditt pris direkt online genom att fylla i vår online-offert.

SmartBox i Göteborg

Smartbox – flexibel och smart magasinering

Det ska inte vara krångligt för dig att magasinera dina tillhörigheter. På SmartBox vill vi göra processen så enkel och smidig som möjligt för dig.

Vi har flera års erfarenhet av magasinering och gör allt för att hitta en smidig och trygg lösning utifrån dina behov.

I Göteborg har du tillgång till vårt magasin när du behöver, eller kontakta oss för att få din box levererad till din dörr igen!

Våra SmartBox-lager i Göteborg

Göteborg

Adress

SmartBox Göteborg lager 1
Ringögatan 33
417 07 Göteborg

Kontaktuppgifter

Göteborg

Adress

SmartBox Göteborg lager 2
Salsmästaregatan 25
422 46 Göteborg

Kontaktuppgifter

Rulla till toppen