Mobil Magasinering med SmartBox

Mobil magasinering – eller SmartBox som vi själva kallar det är ett nytänkande och revolutionerande sätt för att frigöra yta och underlätta vid flytt inom eller mellan storstäderna i vårt avlånga land.

Så här fungerar mobil magasinering

Vi levererar

Stanna där du är. Vi levererar din SmartBox precis dit du vill ha den.

Du packar

Packa i ditt tempo och lås SmartBoxen när du är färdig, eller så låter du oss göra det åt dig!

Vi förvarar

Färdigt! Vi hämtar upp och transporterar din SmartBox till vårt lager.

Bye bye lastbilar: Smartbox magasinering tar hand om allt!

Smartbox mobil magasinering är lösningen för dig som behöver extra utrymme utan att lyfta ett finger. Glöm det jobbiga med att hyra en lastbil, lasta allt, köra till lagret och sedan lasta ur igen. Det tar tid, kostar pengar och är bara rent av otrevligt. Men inte med Smartbox mobil magasinering.

Med SmartBox

Utan SmartBox

Vad får plats i en SmartBox?

Mycket mer än du tror! Om inte det vore nog så har vi en större modell kallad SmartBox Maxi, använd vår supersmarta kalkylator och se själv.

Fördelar med magasinering hos SmartBox

Du slipper bland annat att hyra släp/lastbil och sparar massor av tid, t.ex. genom att du endast hantera sakerna två gånger istället för fyra gånger. Att saker inte hanteras dubbelt minskar även risken att du skadas.

Smidigt

Förrådet levereras direkt till dörren, vi hämtar när du packat klart.

Säkert

Färre personer som hanterar era ägodelar innebär mindre risk för skador.

Smart

Upp till tre enheter är nog med plats för även de största bohagen.

Enkelt

Du bokat enkelt leverans och återleverans av dina prylar online på vår hemsida.

Vad säger de som har provat SmartBox?

Sofia Strive
Sofia Strive
Omdömme från Google
Read More
Jag skulle rekommendera SmartBox! Enkelt att kommunicera med deras kundtjänst. Flytthjälpen var professionell och effektiva. Allting levererades utan skador. Vi är över lag mycket nöjda med denna tjänst och tyckte det var mycket smidigt att boxarna levererades enda fram till dörren.
Stefan Malmgren
Stefan Malmgren
Omdömme från Google
Read More
Tack Smartbox för hjälpen! Mycket smidigt att magasinera med Smartbox. Vi fick även snabb och effektiv flytthjälp av mycket trevlig personal. Kan verkligen rekommendera Smartbox.
Annika Björkner
Annika Björkner
Omdömme från Google
Read More
Vilken service! Boxen lämnas, vi packar, den körs iväg och förvaras tills vi vill ha den levererad till nya adressen. Så skönt att slippa åka till ngn lagerfirma och packa in och sedan packa ur och sedan återkomma och packa in för att sedan packa ut hemma igen. Puh! Blir trött bara att tänka på andra alternativ 😅
Sofie Bondeson
Sofie Bondeson
Omdömme från Google
Read More
Smidig upplockning, förvaring och utleverans av mina grejer. Alltid superlätta och trevliga att ha att göra med. Rekommenderas varmt!
Rulla till toppen