Spara tid och humör. Låt SmartBox ta hand om flyttstädningen

Med lång erfarenhet och en stor dos av humor kommer vi att göra flyttstädningen löjligt lätt! Lämna dammråttorna bakom dig och slipp svettiga timmar, vi på SmartBox fixar det skinande rent när du flyttar till grönare gräsmattor.
broom, ragpicker, mop-1837434.jpg
Skinande rent

Släpp moppen och anlita SmartBox

Flyttstädning är ett mirakel! Här är ett gäng fördelar med denna fantastiska tjänst som kommer att få dig att hoppa av glädje.

Tidsbesparing

Säg adjö till timmar av svett och tårar, för med flyttstädningen tar proffsen över och du kan ägna dig åt viktigare saker, som att fundera över vilken färg du vill måla fondväggen i nya vardagsrummet. (Vi rekommenderar röd som vår SmartBox)

Expertis

Glöm att skrubba golvet som en vanlig dödlig. Flyttstädningsteamet har den där magiska touchen och vet exakt hur man får ditt hem att glänsa som aldrig förr. Du kommer inte kunna sluta stirra på ditt eget reflekterande golv!

Stressreducering

Vi vet alla att flyttar kan vara en mardröm. Men med flyttstädning behöver du inte oroa dig för hur du ska få ditt tidigare hem skinande rent. Det är en sak mindre att tänka på när du äntligen flyttar in i ditt nya paradis.

Snyggt för nästa ägare

Tänk på hur tacksam nästa ägare kommer att vara när de kommer in i ditt gamla hem och bländas av hur rent det är. Du kommer att bli känd som den legendariska flyttstädningsguden!

Hårda golv kräver inte hårda tag

Enklaste sättet att lösa en lång dag av städning är att låta någon annan ordna det. Låt oss sköta det tråkiga golvjobbet medan du pysslar i ditt nya hem. Du behöver inte svettas, få blåsor på fingrarna eller kräla på alla fyra halva dagen. Ge dig själv en välförtjänt paus och låt oss göra jobbet åt dig!

Hemligheten bakom en stressfri flytt

Boka flyttstädning idag och slipp stressen imorgon! Vi tar hand om allt så du kan koppla av och fokusera på ditt nya hem.

Vanliga frågor om flyttstäd

Oroa dig inte! Om du inte är helt nöjd kommer flyttstädningsteamet tillbaka och fixar det utan extra kostnad. Ring oss gärna om du vill veta exakt vad som gäller, men det viktiga är att meddela brister snarast möjligt!
Nej, flyttstädningsteamet tar med sig alla nödvändiga städprodukter och utrustning. Du kan luta dig tillbaka och se dem trolla bort smutsen!
Absolut! Du kan boka flyttstädning för båda hemmen och vara säker på att båda kommer att vara i toppskick när du flyttar in eller ut.
Tiden beror på storleken på ditt hem och dess skick. Vanligtvis tar det mellan några timmar till en dag. Men oroa dig inte, teamet arbetar snabbt och effektivt för att få jobbet gjort!
Rulla till toppen