Magasinering Upphämtning i Stockholm

Magasinering Stockholm

Som ett av endast två företag i Sverige kan vi erbjuda er i Stockholm marknadens smidigaste och smartaste magasinering. Kanske står du mellan två boenden under en period. Eller kanske så ska du renovera hemma och behöver frigöra yta. Oavsett anledning så kan vi hjälpa dig att undvika allt tråkigt så som packande på hyrsläp eller lastbil, köra till ett lager för att sedan lasta in allt igen.

Med vår smarta lösning så kör vi lagret direkt hem till dig. Väl på plats så packar du förrådet, och här kan vi naturligtvis hjälpa till om du önskar, och när det är gjort så kör vi förrådet till vårt lager. Vi magasinerar dina ägodelar på ett smidigt, säkert och smart sätt så att du kan göra en stressig period till något lugnt och mycket mer behagligt.

Välkommen att boka din box idag!

Vår tjänst om magasinering i Stockholm är unik genom att vi inte bara erbjuder en standardlösning för förvaring, utan en helhetslösning anpassad för din bekvämlighet. Vår process är designad för att minimera arbete och stress för dig som kund. Från det ögonblick du kontaktar oss, tar vi hand om varje detalj. Vi tillhandahåller allt från packmaterial till professionell hjälp med packningen om så önskas. Detta innebär att du inte behöver oroa dig för att skaffa material eller anstränga dig fysiskt mer än nödvändigt.

För dem som letar efter magasinering i Stockholm, erbjuder vår service inte bara bekvämlighet och säkerhet, utan även tillförlitlighet. Vi förstår att dina tillhörigheter är viktiga för dig, och vi behandlar dem med största omsorg. Oavsett om du behöver magasinera möbler under en flytt, förvara säsongens sportutrustning, eller bara skapa mer utrymmer hemma, är vår lösning designad för att göra ditt liv enklare. Välj oss för din magasinering i Stockholm och upplev skillnaded med en tjänst som sätter dina behov i första hand. Vi är här för att göra din övergångsperiod så smidig och bekymmersfri som möjligt.

Så här fungerar mobil magasinering

Vi levererar

Stanna där du är. Vi levererar din SmartBox precis dit du vill ha den.

Du packar

Packa i ditt tempo och lås SmartBoxen när du är färdig, eller så låter du oss göra det åt dig!

Vi förvarar

Färdigt! Vi hämtar upp och transporterar din SmartBox till vårt lager.

Vi gör det väldigt enkelt

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox utan även pengar. Se efter själv, få ditt pris direkt online genom att fylla i vår online-offert.

SmartBox underlättar vid flytt och förvaring

Många fördelar med SmartBox

Enkelt

Vi tar hand om allt bilåkande. Ni får ert förråd direkt till dörren. Antingen lastar ni själv eller så hjälper vi er.

Billigt

Eftersom vi lastar direkt in i förrådet behövs ingen arbetstid för att lasta av lastbilen vid magasinering och det blir billigare för dig som kund.

Säkert

Du kan känna dig trygg med oss! Vi är Sveriges största leverantör av mobil magasinering och har gedigen erfarenhet. Alla våra boxar kan låsas med hänglås.

Flexibelt

Vi anpassar oss alltid efter dig som kund och hittar de lösningar som passar dina behov.

Dessutom…

Vi är Sveriges enda nationella företag inom mobil magasinering. Vi hjälper dig i hela landet, och fraktar ditt förråd dit du vill. Smarbox har egna lastbilar om du har behov av många boxar!

Våra SmartBox-lager i Stockholm

Stockholm

Address

SmartBox Stockholm lager 1
Wedavägen 7A
152 42 Södertälje

Kontaktuppgifter

Stockholm

Address

SmartBox Stockholm lager 2
Elektronvägen 1
141 49 Huddinge

Kontaktuppgifter

Rulla till toppen