SmartBox – Precis så smart som det låter

Det här är Simon Thirlwall. En tvättäkta Aussie som tagit med sig mobil magasinering till Sverige. Mobil flytt och magasinering är en smart och självklar tjänst och service som sedan länge används och uppskattas överallt i Simons hemland Australien. Och att slippa släpa och bära i onödan – och vid behov tryggt magasinera och förvara – skulle självklart vara något som också människor i Sverige skulle kunna ha nytta av tänkte Simon och drog igång SmartBox, Sweden.

SmartBox finns på 18 platser runt om Sverige och är till för dig som behöver hjälp med en vanlig flytt från A till B. SmartBox är för dig mellan två bostäder eller kontor som som behöver en extra yta som är trygg och säker att förvara grejor en kortare eller längre tid. 

Vår service och vårt erbjudande är genialt enkelt:

En SmartBox-trailer körs ut och ställs direkt utanför till din dörr. Trailern innehåller en rymlig box i hållbar träkomposit som du packar och låser. När allt är lastat hämtar vi upp och kör den till ett av våra uppvärmda och övervakade lager (i Malmö, Göteborg eller Stockholm) för magasinering.

Behöver du hjälp att packa, packmaterial och extra bärmuskler fixar vi såklart det med.

Följ oss på

SmartBox är ett svenskt bolag
SmartBox är ett svenskt bolag

Besök vår samarbetspartner:

Vi accepterar Visa, MasterCard och Swish