Företagsmagasinering

För att locka företag att använda SmartBox, erbjuder vi konkurrenskraftiga priser som är lämpliga för både företagsmagasinering och för att tillfredsställa ditt innersta prisjägarhjärta, exklusivt reserverade för våra viktiga företagskunder.

Företag? Förvaringsproblem? SmartBox!

Varför inte få en dedikerad kontaktperson som ägnar all sin tid åt att hitta innovativa förvaringslösningar skräddarsydda för ert företag som alltid är redo att svara i telefon när ni behöver det? På så sätt kan ni fokusera på er verksamhet medan vi tar hand om resten!
Prioriterade bokningar

Garanterad tid & plats

Var säker på att era lagringsbehov alltid får förstklassig prioritet, så att er SmartBox levereras precis där och när ni behöver den, även på våra galnaste och mest hektiska dagar. Företagsmagasinering – för professionella affärsägare och entreprenörer.
Inga komplicerade avtal

Schyssta villkor

Få förmånliga avtal och skratta hela vägen till SmartBoxen med vår enkla företagsmagasineringstjänst. Slipp bindande avtal och betala bara för de SmartBoxar ni använder varje månad. Lagra smart och låt oss ta hand om resten!

Företagsmagasinering med SmartBox

Slösa inte tid och pengar på oorganiserade kontorsutrymmen, låt oss ta hand om era "affärshemligheter" och förvandla företaget till en succé med vår smarta och säkra förvaringslösning.

Dedikerad kontaktperson

Alltid tillhands för att lösa förvaringsproblem.

Schyssta handelsvillkor

Betala bara för det ni använder.

Förmånliga priser

Färdigförhandlade låga priser för ditt företag.

Prioriterade bokningar

Alltid en SmartBox redo för leverans.

“Konceptet är tidsbesparande och kostnaden är klart rimlig.”

Conny Jonnson

Framgångsrik företagsledare

1

Förvaringsutrymme

Vill ni ha mer plats att gömma era prylar? Fundera då på SmartBox! Vi erbjuder er hela 256 kvadratmeter av lagringsyta för att förvara och dölja era saker på ett innovativt sätt.
1

Lokala förgreningar

SmartBox erbjuder företagsmagasinering i Stockholm, Göteborg och Malmö till glada och jäktade tjänstemän, entreprenörer och företagsägare.
1 +

Många år i branschen

Vi har varit verksamma inom företagsmagasinering i hela 13 år och vi kan med glimten i ögat säga att vi är mer erfarna än en yogainstruktör på en gummifabrik.

Vanlig frågor från våra företagskunder

Vi förstår att ni känner er stressade, så vi har gjort jobbet åt er och tagit fram svaren på de frågor ni hade tänkt ställa om företagsmagasinering. Men det går såklart bra att ringa oss ändå!

Företagsmagasinering är en tjänst som erbjuder företag och företagsägare möjligheten att hyra utrymme för att lagra föremål, dokument och material relaterade till deras verksamhet. Det kan vara allt från inventarier och arkiv till marknadsföringsmaterial och produktprover.
SmartBox företagsmagasinering är en innovativ lösning för företag som behöver förvara sina saker på ett smart och säkert sätt. Vi erbjuder en rad tjänster, inklusive företagsförvaring, arkivhantering och logistiklösningar för att underlätta ditt företags behov av förvaring.
SmartBox företagsmagasinering tar företagsförvaring till en helt ny nivå! Med vårt smarta lagringssystem och digitala inventarielösningar kan du enkelt organisera och hantera dina företagstillgångar. Bort med röriga förråd och välkommen till framtidens magasinering!
Med SmartBox företagsmagasinering kan ditt företag njuta av flera fördelar. Du får en säker och skyddad förvaringsplats för dina tillgångar, en smidig och effektiv hantering av ditt lager och en minskning av kostnader och överflödiga utrymmen. Det är den perfekta lösningen för att optimera och förenkla företagets magasineringbehov!
Företagslager

Behöver ni stora lagringsytor?

Är ni i behov av en större yta för magasinering/lager så har vi möjlighet att erbjuda flexibla lagerytor. Fyll i ert telefonnummer nedan så ringer vi upp dig.
Rulla till toppen