Företagsmagasinering

För att locka företag att använda SmartBox, erbjuder vi konkurrenskraftiga priser som är lämpliga för företagsmagasinering, exklusivt reserverade för våra viktiga företagskunder.

Spela videoklipp

Företag? Förvaringsproblem? SmartBox!

Tänk att ha en dedikerad kontaktperson med fokus på att hitta innovativa förvaringslösningar skräddarsydda för just ert företag. En person som alltid är redo att svara i telefon när ni än behöver det. Med oss på Smartbox kan ni fokusera helt på er verksamhet medan vi tar hand om resten!

Prioriterade bokningar

Garanterad tid & plats

Ni kan vara säkra på att era lagringsbehov alltid får förstklassig prioritet, så att er SmartBox levereras precis där och när ni behöver den (även på våra mest galna och hektiska dagar)! Magasinering för professionella affärsägare och entreprenörer!

Inga komplicerade avtal

Schyssta villkor

Få förmånliga och okomplicerade avtal med hjälp av vår enkla magasineringstjänst på Smartbox. Slipp bindande avtal och betala bara för de SmartBoxar ni använder varje månad. Lagra smart och låt oss ta hand om resten – lätt som en plätt!

Företagsmagasinering med SmartBox

Slösa inte tid och pengar på oorganiserade kontorsutrymmen. Låt oss ta hand om era "affärshemligheter" och hjälpa er förvandla företaget till en succé med vår smarta och säkra förvaringslösning. Teamwork makes the dreamwork!

Dedikerad kontaktperson

Alltid tillhands för att lösa förvaringsproblem.

Schyssta handelsvillkor

Betala bara för det ni använder.

Förmånliga priser

Färdigförhandlade låga priser för ditt företag.

Prioriterade bokningar

Alltid en SmartBox redo för leverans.

Bild på en nöjd kund som har fått flytta med Smartbox
“Konceptet är tidsbesparande och kostnaden är klart rimlig.”

Conny Jonnson

Framgångsrik företagsledare

Mobil som visar processen när man fyller i en online offert på sidan: Företagsmagasinering.
1

Förvaringsutrymme

Vill ni ha mer plats att lägga undan era prylar på? Då är SmartBox det bästa alternativet för er! Vi erbjuder er hela 256 kvadratmeter av lagringsyta för att förvara och spara era saker på ett innovativt sätt.

1

Lokala förgreningar

SmartBox erbjuder företagsmagasinering i Stockholm, Göteborg och Malmö till glada och jäktade tjänstemän, entreprenörer och företagsägare.
1 +

Många år i branschen

Vi har varit verksamma inom företagsmagasinering i hela 13 år och vi kan med glimten i ögat säga att vi är mer erfarna än jultomten som packar släden. Det i sig är en stor bedrift! 

Vanlig frågor från våra företagskunder

Vi förstår att ni känner er stressade, så vi har gjort jobbet åt er och tagit fram svaren på de frågor ni hade tänkt ställa om företagsmagasinering. Men det går såklart bra att ringa oss ändå!

Denna typ av magasinering är en tjänst som erbjuder företag och företagsägare möjligheten att hyra utrymme för att lagra föremål, dokument och material relaterade till deras verksamhet. Det kan vara allt från inventarier och arkiv till marknadsföringsmaterial och produktprover.

SmartBox företagsmagasinering är en innovativ lösning för företag som behöver förvara sina saker på ett smart och säkert sätt. Vi erbjuder en rad tjänster, inklusive företagsförvaring, arkivhantering och logistiklösningar för att underlätta ditt företags behov av förvaring.

SmartBox tar företagsförvaring till en helt ny nivå! Med vårt smarta lagringssystem och digitala inventarielösningar kan du enkelt organisera och hantera dina företagstillgångar. Bort med röriga förråd och välkommen till framtidens magasinering!

Med SmartBox företagsmagasinering kan ditt företag njuta av flera fördelar. Du får en säker och skyddad förvaringsplats för dina tillgångar, en smidig och effektiv hantering av ditt lager och en minskning av kostnader och överflödiga utrymmen. Det är den perfekta lösningen för att optimera och förenkla företagets magasineringbehov!
Företagslager

Behöver ni stora lagringsytor?

Är ni i behov av en större yta för magasinering/lager så har vi möjlighet att erbjuda flexibla lagerytor. Fyll i ert telefonnummer nedan så ringer vi upp dig.
Rulla till toppen