Specialerbjudande

Just nu! Flytt mellan Malmö och Stockholm eller mellan Göteborg och Stockholm 5,990kr inkl RUT-avdrag.

Malmö och Göteborg 5,490 kr inkl RUT-avdrag.

Vår unika flyttservice tar bort all stress från din flyttprocess. Luta dig tillbaka och njut av enkelheten i att flytta med oss!

Specialerbjudande på flytt från SmartBox

Utnyttja detta fantastiska tillfälle att flytta med SmartBox, din pålitliga flyttfirma. Vi ser till att din flytt blir så enkel och prisvärd som möjligt, så att du kan slappna av och se fram emot att njuta av ditt nya hem. Boka din SmartBox idag och påbörja din resa med förtroende och kostnadseffektivitet.

Flytta mellan Malmö och Stockholm

5,990 kr ink RUT-avdrag

Planerar du att flytta från Malmö till Stockholm? Låt inte bekymren om höga kostnader för din flytt hålla dig tillbaka. SmartBox är här för att erbjuda dig den mest prisvärda lösningen med garanterat låga priser på våra flyttjänster. Vår flyttfirma, Malmö – Stockholm, garanterar dig en smidig flytt till huvudstaden för bara 5,990 kr per SmartBox eller container, inklusive RUT-avdrag. Detsamma gäller för flyttrutterna mellan Stockholm och Göteborg.

Flytta mellan Malmö och Göteborg

5,490 kr ink RUT-avdrag

Om du istället planerar att flytta mellan Malmö och Göteborg, kan SmartBox erbjuda denna service för endast 5,490 kr, även det inkluderande RUT-avdrag. Med SmartBox får du inte bara tillgång till fantastiska priser utan även en flyttservice som är både enkel och bekväm. Vi tar hand om allt från packning till transport, vilket gör din flytt så problemfri och avkopplande som möjligt.

SmartBoxar istället för en otymplig lastbil

Unikt koncept

Det är inte bara priser som gör oss unika utan även själva flytten. Istället för en stor otymplig lastbil så använder vi oss av våra Smartboxar. Detta hjälper till att skydda era tillhörigheter samt underlättar packning och uppackningen.

Flyttjänster

Känn lugnet och flytta enkelt och prisvärt med SmartBox. Om du hellre packar upp än ned, då är vi här för att göra det jobbiga åt dig.

Flytt

Släpp stressen och flytta enkelt och billigt med SmartBox flytt.

Packning

Vi är vana vid att hjälpa till att packa och emballera, stort som smått!

Möbelmontering

Att montera är kul. men när det är mycket att montera blir det ofta ett nödvändigt ont och det hjälper vi gärna dig att slippa.

Magasinering

Har ni en period mellan era boenden? Då magasinerar vi ert bohag och levererar ditt flyttlass när din nya bostad är redo för dig.

“Konceptet är tidsbesparande och kostnaden är klart rimlig.”

Conny Jonnson

Framgångsrik företagsledare

1

Förvaringsutrymme

Vill ni ha mer plats att gömma era prylar? Fundera då på SmartBox! Vi erbjuder er hela 256 kvadratmeter av lagringsyta för att förvara och dölja era saker på ett innovativt sätt.
1

Lokala förgreningar

SmartBox erbjuder magasinering och flyttjänster i Stockholm, Göteborg och Malmö.

1 +

Många år i branschen

Vi har varit verksamma inom branschen i hela 13 år och vi kan med glimten i ögat säga att vi är mer erfarna än en yogainstruktör på en gummifabrik.

Vanliga frågor om att flytta med SmartBox

SmartBox flytt har många fördelar! För det första slipper du krånglet med att hyra en traditionell flyttbil eller att anlita dyra flyttfirmor. Istället får du en praktisk SmartBox levererad direkt till din dörr. Dessutom kan du packa i lugn och ro utan att behöva stressa inför flyttdagen. SmartBox är också säker och trygg, så du behöver inte oroa dig för att dina ägodelar ska skadas under transporten.
SmartBox flytt är enkelt och smidigt. Du beställer helt enkelt en eller flera SmartBoxar online, väljer önskat datum för leverans och sedan packar du din flyttlast i lådorna. När du är klar, bokar du transporten och SmartBox kommer och hämtar upp lådorna. Vi ser till att de transporteras säkert och tryggt till din nya adress. Du kan sedan packa upp i lugn och ro när du är redo.
Absolut! SmartBox flytt erbjuder både korta och långa distansflyttar. Oavsett om du flyttar inom samma stad eller till en annan del av landet, kan vi hjälpa dig. Vi har flexibla transportalternativ för att passa dina behov och erbjuder konkurrenskraftiga priser för både inrikes och utrikes flyttar.
Priset för att flytta med SmartBox varierar beroende på faktorer som avstånd, mängd lådor och önskad service. För att få en exakt prisuppgift kan du använda vår online-offerttjänst eller kontakta vår kundtjänst. Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och transparenta kostnader, så du kan vara säker på att du får valuta för pengarna.
Vi förstår vikten av att skydda dina ägodelar. Därför är SmartBox robust och konstruerad för att tåla transport och hantering. Vi erbjuder även tillvalsförsäkringar för att ge dig extra trygghet under flytten. Vårt team av erfarna chaufförer och flyttexperter ser till att din last hanteras med omsorg och transporteras säkert till din nya adress.
Absolut! Om du behöver förvara dina ägodelar under en längre tid kan du hyra en SmartBox för lagring. Våra lagringsfaciliteter är säkra och temperaturreglerade för att skydda dina ägodelar. Du kan hyra en låda för så kort som en vecka eller så länge som du behöver. Vi erbjuder flexibla alternativ för att passa dina lagringsbehov.
Sofia Strive
Sofia Strive
Omdömme från Google
Read More
Jag skulle rekommendera SmartBox! Enkelt att kommunicera med deras kundtjänst. Flytthjälpen var professionell och effektiva. Allting levererades utan skador. Vi är över lag mycket nöjda med denna tjänst och tyckte det var mycket smidigt att boxarna levererades enda fram till dörren.
Stefan Malmgren
Stefan Malmgren
Omdömme från Google
Read More
Tack Smartbox för hjälpen! Mycket smidigt att magasinera med Smartbox. Vi fick även snabb och effektiv flytthjälp av mycket trevlig personal. Kan verkligen rekommendera Smartbox.
Annika Björkner
Annika Björkner
Omdömme från Google
Read More
Vilken service! Boxen lämnas, vi packar, den körs iväg och förvaras tills vi vill ha den levererad till nya adressen. Så skönt att slippa åka till ngn lagerfirma och packa in och sedan packa ur och sedan återkomma och packa in för att sedan packa ut hemma igen. Puh! Blir trött bara att tänka på andra alternativ 😅
Sofie Bondeson
Sofie Bondeson
Omdömme från Google
Read More
Smidig upplockning, förvaring och utleverans av mina grejer. Alltid superlätta och trevliga att ha att göra med. Rekommenderas varmt!
Rulla till toppen