Första månaden

1

krona

Magasinering för dig i Södertälje

Bor du i Södertälje och behöver hyra förråd? Ska du renovera hemma eller stå mellan två boenden under en period? Då har vi en enkel, smidig och billig lösning för dig som bor i Södertälje.
Vår affärside går ut på att du ska slippa göra allt det tråkiga som ofta kommer i samband med en flytt och magasinering, dvs själva flytten. När du anlitar Smartbox så kör vi förrådet hem till dig så att du ska slippa hyra släp, packa det fullt och sedan köra det till ett lager för att slutligen packa upp och in förrådet igen.
Förrådet kommer direkt hem till din dörr där du, eller vi, packar in allt en enda gång. När det är gjort så kör vi tillbaka förrådet till vårt lager där det stannar tills du behöver dina saker igen. Beställ din SmartBox idag! Det enklaste och billigaste sättet för dig att magasinera ditt gods.

 

Vi levererar din SmartBox

 

Ni eller vi packar den

Du fyller din smartbox och vi hjälper om så behövs

 

Vi hämtar och förvarar

Därför är SmartBox smartast

Enkelt. En Smartbox kommer till dig. Du behöver bara packa den med det du behöver förvara, vi sköter resten!

Billigt. Eftersom vi sköter hela kedjan kan vi kapa kostnader och det blir billigare för dig som kund.

Säkert. Mindre hantering- mindre risker! Hos oss är dina tillhörigheter trygga! Från Södertälje transporteras din box till våra moderna lagerlokaler i Stockholm tills du behöver den igen.

Flexibelt. Vi anpassar oss efter dig som kund och hittar de lösningar som passar dina behov. Vårt unika produktutbud gör att vi t.ex. kan leverera fler boxar på en gång med vår egna lastbil.

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox utan även pengar.

Se efter själv. Få ditt pris direkt online genom att fylla i vår

online-offert

Följ oss på

SmartBox är ett svenskt bolag
SmartBox är ett svenskt bolag

Besök vår samarbetspartner:

Vi accepterar Visa, MasterCard och Swish