Första månaden

1

krona

Smart magasinering i Göteborg

Vi har marknadens smartaste och smidigaste lösning för dig i Göteborg som ska magasinera eller flytta dina ägodelar på ett säkert och smidigt sätt. Vi vet att magasinering och flytt inte är det roligaste i världen, speciellt inte när man bor i en stad som Göteborg som lockar med mycket roligare saker. Det där med att hyra släp eller lastbil är extra trist.  Sedan måste vi lägga till allt bärande fram och tillbaka mellan hem och släp innan det slutligen körs till förrådet.

Väl framme börjar processen om igen. Packa ut och bära in i det nya förrådsutrymmet och slutligen lämna tillbaka släpet. Magasinering behöver inte vara så krångligt och tidskrävande, inte alls. Med Smartbox mobil magasinering gör vi ditt liv mycket enklare då vi kör ut förrådet direkt till din dörr eller till ditt kontor. Förrådet packas på plats av dig (eller av oss om ni vill ha hjälp) sedan sätter ni ert lås på dörren och vi kör tillbaka förrådet till vårt lager.

Det finns så mycket bättre saker att lägga sin tid på än att flänga fram och tillbaka mellan hemmet, förrådet och macken (om det nu inte är så att man äger ett släp). Låt oss hjälpa dig när du behöver hjälp med vinterförvaring, när du står mellan två boenden eller kanske behöver frigöra yta hemma under en renovering.

Smart. Säkert. Smidigt

 

Vi levererar din SmartBox

 

Ni eller vi packar den

Du fyller din smartbox och vi hjälper om så behövs

 

Vi hämtar och förvarar

Smartbox – flexibel och smart magasinering

Det ska inte vara krångligt för dig att magasinera dina tillhörigheter. På SmartBox vill vi göra processen så enkel och smidig som möjligt för dig.

Vi har flera års erfarenhet av magasinering och gör allt för att hitta en smidig och trygg lösning utifrån dina behov.

I Göteborg har du tillgång till vårt magasin när du behöver, eller kontakta oss för att få din box levererad till din dörr igen!

 

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox.  Du sparar även pengar.

Se efter själv. Få ditt pris direkt online genom att fylla i vår

online-offert

Smartbox har två lager i Göteborg
  1. Salsmästaregatan 25, 422 46 Hisings Backa
  2. Ringögatan 33, 41707 Göteborg

Följ oss på

SmartBox är ett svenskt bolag
SmartBox är ett svenskt bolag

Besök vår samarbetspartner:

Vi accepterar Visa, MasterCard och Swish