magasinering från

699

kr/mån

VI ERBJUDER

Smart magasinering i Göteborg

Är du i behov av att hyra förråd? Vi har marknadens smartaste och enklaste lösning! Med Smartbox kommer förrådet till din din dörr!

Vi levererar din SmartBox

Ni eller vi packar den

Vi hämtar och förvarar

Den enklaste magasineringen i Göteborg

Det har aldrig varit enklare för dig att magasinera ditt gods. Vi på SmartBox hjälper dig med såväl transport och packning som förvaring. Vi levererar en SmartBox till din adress i Göteborg, och du kan packa in ditt gods i lugn och ro.
När din SmartBox är packad kör vi den till vår lagerlokal där dina tillhörigheter är i tryggt och säkert förvar, så länge du behöver. När du behöver dina tillhörig heter igen levererar vi dom till din dörr igen. Vi är ett nationellt företag, och kan leverera din box i hela landet om du har behov av det!
Vi finns till för alla, såväl privatpersoner som företag. Och en SmartBox rymmer mer än du tror!

Säkerheten på våra förådsanläggningar

Våra förvaringsutrymmen har alltid en unik låsanordning vilket betyder att det endast är du som har tillgång till en nyckel och dina ägodelar. Det är viktigt att du kan känna dig trygg med oss! Har du behov av att besöka din box på vår anläggning är det bara att du hör av dig!

Därför ska du välja SmartBox

Enkelt. I stället för att boka en firma för flytt och en annan för magasinering så räcker det att ringa SmartBox. Vi löser allt: i hela landet!

Billigt. Eftersom vi sköter hela kedjan kan vi kapa kostnader och det blir billigare för dig som kund.

Säkert. Våra boxar är byggda för att klara förvaring under lång tid, och när du har låst din box har bara du tillgång till innehållet. Du kan när du vill besöka din box på vår anläggning i Göteborg.

Flexibelt. Vi anpassar oss alltid efter dig som kund och hittar de lösningar som passar dina behov.

Dessutom… Vi är Sveriges första företag inom mobil magasinering, och Sveriges bästa! Gör som tusentals andra och förvara dina saker på det enklaste och smartaste sättet, med oss på Smartbox!

Smartbox – flexibel och smart magasinering

Det ska inte vara krångligt för dig att magasinera dina tillhörigheter. På SmartBox vill vi göra processen så enkel och smidig som möjligt för dig. Vi har flera års erfarenhet av magasinering och gör allt för att hitta en smidig och trygg lösning utifrån dina behov.
I Göteborg har du tillgång till vårt magasin när du behöver, eller kontakta oss för att få din box levererad till din dörr igen!

 

Kontakta oss för rådgivning i dag

Behöver du rådgivning eller har frågor kring våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss idag!

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox.  Du sparar även pengar.

Se efter själv. Få ditt pris direkt online genom att fylla i vår

online-offert

Följ oss på

SmartBox är ett svenskt bolag
SmartBox är ett svenskt bolag

Besök vår samarbetspartner:

Vi accepterar Visa, MasterCard och Swish