Magasinering i Göteborg

Magasinering Göteborg

Vi har marknadens smartaste och smidigaste lösning för dig i Göteborg som ska magasinera eller flytta dina ägodelar på ett säkert och smidigt sätt. Vi vet att magasinering och flytt inte är det roligaste i världen, speciellt inte när man bor i en stad som Göteborg som lockar med mycket roligare saker. Det där med att hyra släp eller lastbil är extra trist. Sedan måste vi lägga till allt bärande fram och tillbaka mellan hem och släp innan det slutligen körs till förrådet.

Väl framme börjar processen om igen. Packa ut och bära in i det nya förrådsutrymmet och slutligen lämna tillbaka släpet. Magasinering behöver inte vara så krångligt och tidskrävande, inte alls. Med Smartbox mobil magasinering gör vi ditt liv mycket enklare då vi kör ut förrådet direkt till din dörr eller till ditt kontor. Förrådet packas på plats av dig (eller av oss om ni vill ha hjälp) sedan sätter ni ert lås på dörren och vi kör tillbaka förrådet till vårt lager.

Det finns så mycket bättre saker att lägga sin tid på än att flänga fram och tillbaka mellan hemmet, förrådet och macken (om det nu inte är så att man äger ett släp). Låt oss hjälpa dig när du behöver hjälp med vinterförvaring, när du står mellan två boenden eller kanske behöver frigöra yta hemma under en renovering.

Till skillnad från traditionell magasinering, där du kanske måste binda upp dig till långa avtal, erbjuder vi flexibla förvaringslösningar. Detta innebär att du kan anpassa din förvaringsperiod efter dina egna behov, oavsett om det gäller kort- eller långtidförvaring.

Välj Smartboxes för din magasinering i Göteborg och upplev en lösning som inte bara sparar dig tid och energi, utan också ger dig fred i sinnet. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan underlätta ditt liv med vår revolutionerande mobil magasineringstjänst. Oavsett ditt förvaringsbehov, har vi den perfekta lösningen för dig.

Smart. Säkert. Smidigt

Så här fungerar mobil magasinering

Vi levererar

Stanna där du är. Vi levererar din SmartBox precis dit du vill ha den.

Du packar

Packa i ditt tempo och lås SmartBoxen när du är färdig, eller så låter du oss göra det åt dig!

Vi förvarar

Färdigt! Vi hämtar upp och transporterar din SmartBox till vårt lager.

Vi gör det väldigt enkelt

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox utan även pengar. Se efter själv, få ditt pris direkt online genom att fylla i vår online-offert.

SmartBox i Göteborg

Smartbox – flexibel och smart magasinering

Det ska inte vara krångligt för dig att magasinera dina tillhörigheter. På SmartBox vill vi göra processen så enkel och smidig som möjligt för dig.

Vi har flera års erfarenhet av magasinering och gör allt för att hitta en smidig och trygg lösning utifrån dina behov.

I Göteborg har du tillgång till vårt magasin när du behöver, eller kontakta oss för att få din box levererad till din dörr igen!

Våra SmartBox-lager i Göteborg

Göteborg

Adress

SmartBox Göteborg lager 1
Ringögatan 33
417 07 Göteborg

Kontaktuppgifter

Göteborg

Adress

SmartBox Göteborg lager 2
Salsmästaregatan 25
422 46 Göteborg

Kontaktuppgifter

Rulla till toppen