Första månaden

1

krona

Magasinering för alla i Partille

Bor du i Partille och behöver magasinera? Kanske ska du flytta och stå mellan boenden en tid eller står du inför renovering och behöver frigöra yta. Men oavsett så har vi lösningen för dig för med Smartbox blir magasinering någonting enkelt.

När du bokar en Smartbox så kör vi hem till dig med din box så att du kan packa rakt in i ditt förråd. Du slipper alltså hyra släp eller lastbil, packa det och kör allt till ett lager. Du slipper packa upp packa in allt i din lagerenhet. Med andra ord, en Smartbox låter dig glömma väldigt mycket att det som är trist och jobbigt. Vi tar hand om transporten och du behöver endas packa en gång och tömma en gång. Visst låter det skönt? När du behöver dina tillhörigheter igen så kör vi ut förrådet till dig.

Beställ din SmartBox nästa gång du ska flytta eller magasinera. Det absolut enklaste och billigaste sättet för dig att lagra ditt gods.

 

Vi levererar din SmartBox

 

Ni eller vi packar den

Du fyller din smartbox och vi hjälper om så behövs

 

Vi hämtar och förvarar

Därför är SmartBox ditt val

Enkelt. I stället för att boka en firma för flytt och en annan för magasinering så räcker det att ringa SmartBox. Vi löser såväl lastning, transport som förvaring.

Billigt. Eftersom vi sköter hela logistikkedjan kan vi kapa kostnader och det blir billigare för dig som kund.

Säkert. Våra lokaler är ständigt kameraövervakade, dessutom bevakade av Securitas dygnet om, sju dagar i veckan. Lokalerna är torra, rena och uppvärmda för bästa förvaring. En SmartBox är byggd för att klara säker förvaring över tid.

Flexibelt. Vi anpassar oss efter dig som kund och hittar de lösningar som passar dina behov.

Dessutom… Smidiga rutiner för betalning och lättillgängliga då vi har kontor och lager i våra tre storstäder. Vi tillhandahåller flyttlådor av plast för praktisk och säker förvaring.

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox utan även pengar.

Se efter själv. Få ditt pris direkt online genom att fylla i vår

online-offert

Följ oss på

SmartBox är ett svenskt bolag
SmartBox är ett svenskt bolag

Besök vår samarbetspartner:

Vi accepterar Visa, MasterCard och Swish