magasinering från

699

kr/mån

VI ERBJUDER

Magasinering för alla i Partille

Bor du i Partille och behöver magasinera? Beställ din SmartBox idag. Det absolut enklaste och billigaste sättet för dig att lagra ditt gods.

Vi levererar din SmartBox

Ni eller vi packar den

Vi hämtar och förvarar

Smart magasinering för dig i Partille

Det har aldrig varit enklare och tryggare för dig att magasinera dina tillhörigheter. Vi på SmartBox hjälper dig med såväl transport och packning som förvaring. Vi levererar en SmartBox till dig och du kan packa in ditt gods i lugn och ro. Vill du att vi fyller boxen åt dig? Vi hjälper till med det också.
När din SmartBox är packad kör vi den till vår lagerlokal där dina tillhörigheter är i tryggt och säkert förvar, så länge du behöver.
Vi finns till för alla, såväl privatpersoner som företag. Och en SmartBox rymmer mer än du tror.
Boka en SmartBox här på hemsidan eller kontakta oss på E-post eller telefon. Vi finns här för dig.

Därför är SmartBox ditt val

Enkelt. I stället för att boka en firma för flytt och en annan för magasinering så räcker det att ringa SmartBox. Vi löser såväl lastning, transport som förvaring.

Billigt. Eftersom vi sköter hela logistikkedjan kan vi kapa kostnader och det blir billigare för dig som kund.

Säkert. Våra lokaler är ständigt kameraövervakade, dessutom bevakade av Securitas dygnet om, sju dagar i veckan. Lokalerna är torra, rena och uppvärmda för bästa förvaring. Och en SmartBox är byggd för att klara säker förvaring över tid.

Flexibelt. Vi anpassar oss efter dig som kund och hittar de lösningar som passar dina behov.

Dessutom… Du kan utan extra kostnad besöka ditt förvaringsutrymme när du vill. Vi har enkla rutiner för betalning. Vi är lättillgängliga då vi har kontor och lager i våra tre storstäder. Vi tillhandahåller flyttlådor av plast för praktisk och säker förvaring.

SmartBox – Enkelt och flexibelt

Det ska inte vara krångligt för dig att magasinera dina ägodelar. På SmartBox vill vi göra processen så enkel och smidig som möjligt för dig. Vi har många års erfarenhet av magasinering och gör allt för att hitta en smidig och trygg lösning utifrån dina behov.
Vi hjälper självklart till att lasta din SmartBox och vi är experter på att packa optimalt och att säkerställa rätt luftcirkulation i boxen. Vårt fokus är alltid att göra det så enkelt och tryggt för dig.

 

Kontakta oss så får du veta mer

Behöver du rådgivning eller har frågor kring våra tjänster. Tveka inte att kontakta oss på telefon eller e-post. Du är också hjärtligt välkommen att besöka oss i våra lokaler för en pratstund.
Vi har koll på dina ägodelar dygnet runt och dina saker är trygga i våra Smartboxes!

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox utan även pengar.

Se efter själv. Få ditt pris direkt online genom att fylla i vår

online-offert

Följ oss på

SmartBox är ett svenskt bolag
SmartBox är ett svenskt bolag

Vi stödjer

Besök vår samarbetspartner:

Vi accepterar Visa, MasterCard och Swish