magasinering från

699

kr/mån

VI ERBJUDER

Magasinering för dig på Östermalm

Bor du på Östermalm och är i behov av magasinering? Beställ din SmartBox idag. Det enklaste och billigaste sättet för dig att magasinera dina ägodelar.

Vi levererar din SmartBox

Ni eller vi packar den

Vi hämtar och förvarar

Smartboxes – Smart förvaring för dig på Östermalm

Det har aldrig varit enklare och tryggare för dig att magasinera dina ägodelar. Vi på SmartBox hjälper dig med såväl transport och packning som förvaring. Vi levererar en SmartBox till dig och du kan packa in ditt gods i lugn och ro. Vill du att vi fyller upp boxen åt dig? Vi hjälper självklart till med det också.
När din SmartBox är packad kör vi den till vår lagerlokal där dina tillhörigheter är i tryggt och säkert förvar, så länge du behöver.
Våra tjänster passar såväl privatpersoner som företag. Och en SmartBox rymmer mer än du tror.
Boka en SmartBox här på våran webbplats eller kontakta oss på E-mail eller telefon. Vi finns här för dig.

 

Det är många fördelar med SmartBox

Enkelt. I stället för att boka ett företag för transport och ett annat för magasinering så räcker det att anlita SmartBox. Vi löser allt: lastning, transport och förvaring.

Säkert. Våra lagerlokaler är alltid kameraövervakade, dessutom bevakade av Securitas dygnet om, sju dagar i veckan. Lokalerna är torra, rena och uppvärmda för bästa förvaring. Och en SmartBox är byggd för att klara säker förvaring över tid.

Billigt. Eftersom vi sköter hela logistikkedjan kan vi kapa kostnader och det blir billigare för dig som kund.

Flexibelt. Vi anpassar oss efter dig som kund och hittar de lösningar som passar dina behov.

Dessutom… Du kan när du vill och utan extra kostnad besöka ditt förvaringsutrymme. Vi har smidiga rutiner för betalning. Vi är lättillgängliga då vi har kontor och lager i våra tre storstäder. Vi tillhandahåller flyttlådor av plast för praktisk och säker förvaring.

VI HAR FÖRVARING FÖR ALLT OCH ALLA

Att magasinera sina ägodelar ska vara så bekymmerslöst det bara går. På SmartBox vill vi göra processen så enkel och smidig som möjligt för dig. Vi har många års erfarenhet av magasinering och gör allt för att hitta en smidig och trygg lösning utifrån dina behov.
Vi hjälper självklart till att lasta din SmartBox och vi är experter på att packa optimalt och att säkerställa rätt luftcirkulation i boxen. Vårt fokus är alltid att göra det så enkelt och tryggt för dig.

SMARTBOX HAR ALLA LÖSNINGAR PÅ MAGASINERING

Om du behöver rådgivning eller har frågor kring våra tjänster. Kontakta oss på telefon eller e-post. Du är också hjärtligt välkommen att besöka oss i våra lokaler för tt personligt möte.
Vi har koll på dina tillhörigheter dygnet runt och dina saker är trygga i våra Smartboxes!

 

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox utan även pengar.

Se efter själv. Få ditt pris direkt online genom att fylla i vår

online-offert

Följ oss på

SmartBox är ett svenskt bolag
SmartBox är ett svenskt bolag

Besök vår samarbetspartner:

Vi accepterar Visa, MasterCard och Swish