Första månaden

1

krona

Magasinering för dig på Östermalm

Det är inte helt enkelt att få till en stressfri flytt när man bor på Östermalm. Svårt att parkera och parkeringsvakterna är mer än aktiva, Detta är vi fullt medvetna om och därför vill vi hjälpa er göra er flytt eller magasinering till något enkelt och smidigt.
När du behöver magasinera så kör vi ut ett förråd till dig att packa i istället för att du behöver hyra släp, packa det och köra till magasinering. Med vår hjälppackar du rakt in i ditt förråd, låser dörren och ber oss hämta förrådet och köra det till lagret. Så väldigt mycket mer enkelt och smidigt. Vi kan naturligtvis hjälpa dig att packa och då vi faktiskt är proffs så går det ofta smidigare om vi gör jobbet åt dig.  Slipp stress och press när du låter oss göra själva grovjobbet. Inga bindningstider och enkel bokning på hemsidan
Det absolut enklaste sättet för dig som bor på Östermalm att magasinera.

Vi levererar din Box

Vi levererar din SmartBox

Du fyller din smartbox och vi hjälper om så behövs

Ni eller vi packar den

Vi hämtar och magasinerar din Smartbox

Vi hämtar och förvarar

Fördelarna är många med SmartBox

Enkelt. I stället för att boka ett företag för transport och ett annat för magasinering så räcker det att anlita SmartBox. Vi löser allt: lastning, transport och förvaring.

Säkert. Våra lagerlokaler är alltid kameraövervakade, dessutom bevakade av Securitas dygnet om, sju dagar i veckan. Lokalerna är torra, rena och uppvärmda för bästa förvaring. En SmartBox är byggd för att klara säker förvaring över tid.

Billigt. Eftersom vi sköter hela logistikkedjan kan vi kapa kostnader och det blir billigare för dig som kund.

Flexibelt. Vi anpassar oss efter dig som kund och hittar de lösningar som passar dina behov.

Dessutom… Våra rutiner för betalning är smidiga och vi är lättillgängliga då vi har kontor och lager i Sveriges tre storstäder. Behöver ni flyttlådor av plast för praktisk och säker förvaring så är det något vi tillhandahåller.

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox utan även pengar.

Se efter själv. Få ditt pris direkt online genom att fylla i vår

online-offert

Följ oss på

SmartBox är ett svenskt bolag
SmartBox är ett svenskt bolag

Besök vår samarbetspartner:

Vi accepterar Visa, MasterCard och Swish