Första månaden

1

krona

Magasinering för dig i Nyköping

Bor du i Nyköping och behöver magasinera? Kanske så kommer du stå mellan boenden under en period eller så ska flytta utomlands och behöver magasinera. Oavsett så kan vi på Smartbox hjälpa dig att göra processen mycket smidigare och mindre fylld av stress.
När du bokar en Smartbox så kör vi förrådet direkt hem till din dörr så att du enkelt kan packa in dina tillhörigheter. När du är klar så kommer vi och hämtar lådan och kör till vårt lager. Så smidigt och enkelt kan det vara. Du behöver inte själv hyra släp eller lastbil, packa det fullt, köra till lagret och sedan packa in i din enhet. Vi tar hand om det tråkiga och jobbiga så att du kan fokusera på roligare saker. Boka din SmartBox idag så förvandlar vi något tråkigt till något roligt och smidigt. SmartBox är det absolut enklaste och billigaste sättet för dig att magasinera dina tillhörigheter.

 

Vi levererar din SmartBox

 

Ni eller vi packar den

Du fyller din smartbox och vi hjälper om så behövs

 

Vi hämtar och förvarar

Därför är SmartBox ditt förstaval

Enkelt. I stället för att boka en firma för flytt och en annan för magasinering så räcker det att ringa SmartBox. Vi löser allt: lastning, transport och förvaring.

Billigt. Eftersom vi sköter hela kedjan kan vi kapa kostnader och det blir billigare för dig som kund.

Säkert. Våra lagerlokaler är ständigt kameraövervakade, dessutom bevakade av Securitas dygnet om, sju dagar i veckan. Lokalerna är torra, rena och uppvärmda för bästa förvaring. En SmartBox är byggd för att klara säker förvaring över tid.

Flexibelt. Vi anpassar oss efter dig som kund och hittar de lösningar som passar dina behov.

Dessutom… Vi är lättillgängliga då vi har kontor och lager i våra tre storstäder. Vi tillhandahåller flyttlådor av plast för praktisk och säker förvaring.

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox utan även pengar.

Se efter själv. Få ditt pris direkt online genom att fylla i vår

online-offert

Följ oss på

SmartBox är ett svenskt bolag
SmartBox är ett svenskt bolag

Besök vår samarbetspartner:

Vi accepterar Visa, MasterCard och Swish