magasinering från

699

kr/mån

VI ERBJUDER

Magasinering för dig på Kungsholmen

Bor du på Kungsholmen och behöver magasinera? Beställ din SmartBox idag. Det absolut enklaste och billigaste sättet att magasinera.

Vi levererar din SmartBox

Ni eller vi packar den

Vi hämtar och förvarar

Magasinering och förvaring för dig på Kungsholmen

Det har aldrig varit enklare och tryggare för dig att magasinera dina tillhörigheter. SmartBox hjälper dig med såväl transport och packning som förvaring. Vi levererar en SmartBox till dig och du kan packa in ditt gods i lugn och ro. Vill du att vi fyller boxen åt dig? Vi hjälper till med det också.
När din SmartBox är packad kör vi den till vår lagerlokal där din egendom är i tryggt och säkert förvar, så länge du behöver.
Våra tjänster passar såväl privatpersoner som företag. Och en SmartBox rymmer mer än du tror.
Boka en SmartBox här på hemsidan eller kontakta oss på mejl eller telefon. Vi finns här för dig.

Det är många fördelar med SmartBox

Enkelt. I stället för att boka en firma för flytt och en annan för magasinering så anlitar du oss på SmartBox. Vi löser lastning, transport och förvaring.

Billigt. Eftersom vi sköter hela kedjan kan vi kapa kostnader och det blir billigare för dig som kund.

Säkert. Våra lagerlokaler är ständigt kameraövervakade, dessutom bevakade av ett vaktbolag dygnet om, sju dagar i veckan. Lokalerna är torra, rena och tempererade för bästa förvaring. Och en SmartBox är byggd för att klara säker förvaring över tid.

Flexibelt. Vi anpassar oss efter dig som kund och hittar de lösningar som passar just dig och dina behov.

Dessutom… Du kan utan extra kostnad besöka ditt förvaringsutrymme när du vill. Vi har smidiga rutiner för betalning. Vi är lättillgängliga då vi har kontor och lager i våra tre storstäder. Vi tillhandahåller flyttlådor av plast för praktisk och säker förvaring.

SmartBox – Bra service för dig

Det ska inte vara krångligt för dig att magasinera dina ägodelar. På SmartBox gör vi processen så enkel och smidig som möjligt för dig. Vi har många års erfarenhet av magasinering och gör allt för att hitta en smidig och trygg lösning utifrån dina behov.
Vi hjälper självklart till att lasta din SmartBox och vi är experter på att packa optimalt och att säkerställa rätt luftcirkulation i boxen. Vårt fokus är alltid att göra det så enkelt och tryggt för dig.

Kontakta oss för rådgivning

Du som behöver rådgivning eller har frågor kring våra tjänster. Tveka inte att kontakta oss på telefon eller mejl. Du är också hjärtligt välkommen att besöka oss i våra lokaler för en personlig presentation.
Vi har koll på dina ägodelar dygnet runt och dina saker är trygga i våra Smartboxes!

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox utan även pengar.

Se efter själv. Få ditt pris direkt online genom att fylla i vår

online-offert

Följ oss på

SmartBox är ett svenskt bolag
SmartBox är ett svenskt bolag

Besök vår samarbetspartner:

Vi accepterar Visa, MasterCard och Swish