Första månaden

1

krona

Magasinering för dig på Kungsholmen

Bor du på Kungsholmen och behöver magasinera? Visst kan det vara så enormt mekigt att hitta parkering i centrala Stockholm och visst är risken för parkeringsböter så väldigt mycket högre. Låt oss ta riskerna med lapplisorna och boka din SmartBox idag. Det absolut enklaste och billigaste sättet att magasinera.

Vi vet att magasinering och flytt inte är det roligaste i världen. Speciellt det där att hyra släp eller lastbil, bära och packa in för att slutligen köra till förrådet. Väl där börjar processen om igen. Packa ut och bära in i det nya förrådsutrymmet och slutligen lämna tillbaka släpet. Magasinering behöver inte vara så krångligt och tidskrävande, inte alls. Med Smartbox mobil magasinering gör vi ditt liv mycket enklare då vi kör ut förrådet direkt till din dörr eller till ditt kontor. Förrådet packas på plats av dig (eller av oss om ni vill ha hjälp) sedan sätter ni ert lås på dörren och vi kör tillbaka förrådet till vårt lager.

Det finns så mycket bättre saker att lägga sin tid på än att flänga fram och tillbaka mellan hemmet, förrådet och macken (om det nu inte är så att man äger ett släp). Låt oss hjälpa dig när du behöver hjälp med vinterförvaring, när du står mellan två boenden eller kanske behöver frigöra yta hemma under en renovering.

 

Vi levererar din SmartBox

 

Ni eller vi packar den

Du fyller din smartbox och vi hjälper om så behövs

 

Vi hämtar och förvarar

Många fördelar med SmartBox

Enkelt. I stället för att boka en firma för flytt och en annan för magasinering så anlitar du oss på SmartBox. Vi löser lastning, transport och förvaring.

Billigt. Eftersom vi sköter hela kedjan kan vi kapa kostnader och det blir billigare för dig som kund.

Säkert. Våra lagerlokaler är ständigt kameraövervakade, dessutom bevakade av ett vaktbolag dygnet om, sju dagar i veckan. Lokalerna är torra, rena och tempererade för bästa förvaring. En SmartBox är byggd för att klara säker förvaring över tid.

Flexibelt. Vi anpassar oss efter dig som kund och hittar de lösningar som passar just dig och dina behov.

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox utan även pengar.

Se efter själv. Få ditt pris direkt online genom att fylla i vår

online-offert

Följ oss på

SmartBox är ett svenskt bolag
SmartBox är ett svenskt bolag

Besök vår samarbetspartner:

Vi accepterar Visa, MasterCard och Swish