Första månaden

1

krona

Magasinering för dig i Huddinge

Bor du i Huddinge och behöver magasinera möbler och andra tillhörigheter? Då ska du kontakta oss på Smartbox för vi har det absolut enklaste och smidigaste sättet att magasinera. Och det är utan tvekan billigt i kontrast till tjänsterna vi erbjuder. Sedan ska vi inte glömma allt det tråkiga, jobbiga och tidskrävande som ni slipper utföra själv om ni magasinerar med Smartbox.

Nu undrar du kanske vad det är vi gör som skiljer sig så mycket från alla andra företag som erbjuder magasinering? Jo, istället för att du packar ihop och kör iväg det som ska magasineras till ett lager så kör vi ut förrådet direkt till dig. Till din dörr. Smart eller hur? Smidigt, visst är det. Väl på plats packas förrådet, av dig eller oss, och när det är klart kör vi tillbaka förrådet till vårt uppvärmda och säkra lager. Där står det tryggt och låst (endast du har nyckeln) tills det att du behöver dina tillhörigheter igen. Då bokar du en återleverans och ditt förråds körs till den adress du önskar. Det är verkligen så enkelt och smidigt.

Oavsett om du står mellan två boenden, behöver frigöra yta eller annan anledning, boka din SmartBox idag. Det absolut enklaste och billigaste sättet att magasinera i Huddinge!

 

Vi levererar din SmartBox

 

Ni eller vi packar den

Du fyller din smartbox och vi hjälper om så behövs

 

Vi hämtar och förvarar

Välj SmartBox

Enkelt. I stället för att boka ett företag för flytt och ett annat för magasinering så räcker det att anlita SmartBox. Vi löser allt: lastning, transport och förvaring.

Säkert. Våra lager är ständigt kameraövervakade, dessutom bevakade av Securitas dygnet om, sju dagar i veckan. Lokalerna är torra, rena och uppvärmda för bästa möjliga förvaring. En SmartBox är byggd för att klara säker förvaring över tid.

Billigt. Eftersom vi sköter hela kedjan kan vi kapa kostnader och det blir billigare för dig som kund.

Flexibelt. Vi anpassar oss efter dig som kund och hittar de lösningar som passar dina behov.

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox utan även pengar.

Se efter själv. Få ditt pris direkt online genom att fylla i vår

online-offert

Följ oss på

SmartBox är ett svenskt bolag
SmartBox är ett svenskt bolag

Besök vår samarbetspartner:

Vi accepterar Visa, MasterCard och Swish