SmartBox Magasinering

Magasinering i Helsingborg

Bor du i Helsingborg och behöver magasinera, helst billigt? Kanske ska du renovera hemma eller på kontoret. Eller så vet du att du kommer stå mellan två boenden under en period och behöver förvara möbler och annat bohag. Förändringar i livet innebär ofta perioder med stress, tidspress och en miljon olika saker på schemat. När du bokar en SmartBox så bokar du även en period med mer lugn och ro.

Nu undrar du kanske hur vi lyckas med det. Vi lyckas genom att minimera alla tråkiga och tidskrävande som kommer med flytt och magasinering. Istället för att du ska behöva packa ihop, hyra släp, köra allt till lagret för att åter igen tömma släpet och packa in i förvaringsmodulen så kör vi lagret direkt till din dörr. När vi kommer hem till dig är det bara att packa rakt in i förrådet, låsa med eget lås sedan vi kör förrådet tillbaka till vårt lager. Detta är det absolut enklaste och billigaste sättet för dig att magasinera dina ägodelar.

Boka din Smartbox idag!

Så här fungerar mobil magasinering

Vi levererar

Stanna där du är. Vi levererar din SmartBox precis dit du vill ha den.

Du packar

Packa i ditt tempo och lås SmartBoxen när du är färdig, eller så låter du oss göra det åt dig!

Vi förvarar

Färdigt! Vi hämtar upp och transporterar din SmartBox till vårt lager.

Vi gör det väldigt enkelt

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox utan även pengar. Se efter själv, få ditt pris direkt online genom att fylla i vår online-offert.

SmartBox underlättar vid flytt och förvaring

Därför är SmartBox smart

Enkelt

I stället för att boka en firma för flytt och en annan för magasinering så räcker det att kontakta SmartBox. Vi löser allt: lastning, transport och förvaring

Billigt

Eftersom vi sköter hela kedjan kan vi kapa kostnader och det blir billigare för dig som kund.

Säkert

Våra lagerlokaler är ständigt kameraövervakade, dessutom bevakade av Securitas dygnet om, sju dagar i veckan. Lokalerna är torra, rena och uppvärmda för bästa förvaring. En SmartBox är byggd för att klara säker förvaring över tid.

Flexibelt

Vi anpassar oss efter dig som kund och hittar de lösningar som passar dina behov.

Rulla till toppen