Första månaden

1

krona

Magasinering i Helsingborg

Bor du i Helsingborg och behöver magasinera, helst billigt? Kanske ska du renovera hemma eller på kontoret. Eller så vet du att du kommer stå mellan två boenden under en period och behöver förvara möbler och annat bohag. Förändringar i livet innebär ofta perioder med stress, tidspress och en miljon olika saker på schemat. När du bokar en SmartBox  så bokar du även en period med mer lugn och ro.

Nu undrar du kanske hur vi lyckas med det. Vi lyckas genom att minimera alla tråkiga och tidskrävande som kommer med flytt och magasinering. Istället för att du ska behöva packa ihop, hyra släp, köra allt till lagret för att åter igen tömma släpet och packa in i förvaringsmodulen så kör vi lagret direkt till din dörr. När vi kommer hem till dig är det bara att packa rakt in i förrådet, låsa med eget lås sedan vi kör förrådet tillbaka till vårt lager. Detta är det absolut enklaste  och billigaste sättet för dig att magasinera dina ägodelar.

Boka din Smartbox idag!

 

Vi levererar din SmartBox

 

Ni eller vi packar den

Du fyller din smartbox och vi hjälper om så behövs

 

Vi hämtar och förvarar

Därför är SmartBox smart

Enkelt. I stället för att boka en firma för flytt och en annan för magasinering så räcker det att kontakta SmartBox. Vi löser allt: lastning, transport och förvaring.

Billigt. Eftersom vi sköter hela kedjan kan vi kapa kostnader och det blir billigare för dig som kund.

Säkert. Våra lagerlokaler är ständigt kameraövervakade, dessutom bevakade av Securitas dygnet om, sju dagar i veckan. Lokalerna är torra, rena och uppvärmda för bästa förvaring. En SmartBox är byggd för att klara säker förvaring över tid.

Flexibelt. Vi anpassar oss efter dig som kund och hittar de lösningar som passar dina behov.

 

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox utan även pengar.

Se efter själv. Få ditt pris direkt online genom att fylla i vår

online-offert

Följ oss på

SmartBox är ett svenskt bolag
SmartBox är ett svenskt bolag

Besök vår samarbetspartner:

Vi accepterar Visa, MasterCard och Swish