Första månaden

1

krona

Magasinering i Eskilstuna

Bor du i Eskilstuna och behöver magasinera superbilligt? Då har vi det absolut enklaste och smidigaste sättet för dig att magasinera dina ägodelar på ett säkert och smidigt sätt samtidigt som du sparar in på stress och press.

Vi vet att magasinering och flytt inte är det roligaste i världen. Speciellt det där att hyra släp eller lastbil, bära och packa in för att slutligen köra till förrådet. Väl där börjar processen om igen. Packa ut och bära in i det nya förrådsutrymmet och slutligen lämna tillbaka släpet. Magasinering behöver inte vara så krångligt och tidskrävande, inte alls. Med Smartbox mobil magasinering gör vi ditt liv mycket, mycket enklare då vi kör ut förrådet direkt till din dörr eller till ditt kontor. Förrådet packas på plats av dig (eller av oss om ni vill ha hjälp) sedan sätter ni ert lås på dörren och vi kör tillbaka förrådet till vårt lager.

Det finns så mycket bättre saker att lägga sin tid på än att flänga fram och tillbaka mellan hemmet, förrådet och macken (om det nu inte är så att man äger ett släp). Låt oss hjälpa dig när du behöver hjälp med vinterförvaring, när du står mellan två boenden eller kanske behöver frigöra yta hemma under en renovering.

Smart. Säkert. Smidigt

 

Vi levererar din SmartBox

 

Ni eller vi packar den

Du fyller din smartbox och vi hjälper om så behövs

 

Vi hämtar och förvarar

Därför är det smart med SmartBox

Enkelt. Din box kommer till din dörr, du behöver bara packa in dina saker, vi hämtar den och kör bort den för magasinering. Att hyra förråd kan inte bli enklare!

Säkert. Det är bara du som har nyckel till din Smartbox, och hos oss är den i säkert förvar!

Billigt. Eftersom vi sköter hela kedjan kan vi kapa kostnader och det blir billigare för dig som kund.

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox utan även pengar.

Se efter själv. Få ditt pris direkt online genom att fylla i vår

online-offert

Följ oss på

SmartBox är ett svenskt bolag
SmartBox är ett svenskt bolag

Besök vår samarbetspartner:

Vi accepterar Visa, MasterCard och Swish