Första månaden

1

krona

Magasinering för dig i Borås

Bor du i Borås och behöver hyra förråd och magasinera? Då har vi det absolut enklaste och smidigaste sättet för dig att magasinera dina ägodelar på ett säkert och smidigt sätt. Vi vet att magasinering och flytt inte är det roligaste i världen. Speciellt det där att hyra släp eller lastbil, bära och packa in för att slutligen köra till förrådet. Väl där börjar processen om igen. Packa ut och bära in i det nya förrådsutrymmet och slutligen lämna tillbaka släpet. Magasinering behöver inte vara så krångligt och tidskrävande, inte alls. Med Smartbox mobil magasinering gör vi Boråsbornas liv mycket enklare då vi kör ut förrådet direkt till din dörr eller till ditt kontor. Förrådet packas på plats av dig (eller av oss om ni vill ha hjälp) sedan sätter ni ert lås på dörren och vi kör tillbaka förrådet till vårt lager.

Det finns så mycket bättre saker att lägga sin tid på än att flänga fram och tillbaka mellan hemmet, förrådet och macken (om det nu inte är så att man äger ett släp). Låt oss hjälpa dig när du behöver hjälp med vinterförvaring, när du står mellan två boenden eller kanske behöver frigöra yta hemma under en renovering.

Smart. Säkert. Smidigt

 

Vi levererar din SmartBox

 

Ni eller vi packar den

Du fyller din smartbox och vi hjälper om så behövs

 

Vi hämtar och förvarar

Därför ska du välja SmartBox

  • Enkelt. Förrådet kommer till dig
  • Billigt. Eftersom vi sköter hela kedjan kan vi kapa kostnader och det blir billigare för dig som kund.
  • Säkert. Våra lagerlokaler bevakas av Securitas dygnet om, sju dagar i veckan. Lokalerna är torra, rena och uppvärmda för bästa förvaring. En SmartBox är byggd för att klara säker förvaring över tid.
  • Utan uppsägningstid. Vi anpassar oss efter dig som kund och hittar de lösningar som passar dina behov.

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox utan även pengar.

Se efter själv. Få ditt pris direkt online genom att fylla i vår

online-offert

Följ oss på

SmartBox är ett svenskt bolag
SmartBox är ett svenskt bolag

Besök vår samarbetspartner:

Vi accepterar Visa, MasterCard och Swish