magasinering från

699

kr/mån

VI ERBJUDER

Magasinering för dig i Borås

Bor du i Borås och behöver hyra förråd och magasinera? Beställ din SmartBox idag. Det absolut enklaste och billigaste sättet för dig att magasinera dina ägodelar.

Vi levererar din SmartBox

Ni eller vi packar den

Vi hämtar och förvarar

Smart magasinering för dig i Borås

Det har aldrig varit enklare att magasinera sina tillhörigheter. Vi på SmartBox hjälper dig med såväl transport som förvaring. I tre enkla steg magasnierar du med oss.  Vi levererar en SmartBox till dig i Borås, du kan packar dina saker i lugn och ro. När din SmartBox är packad kör vi den till vår lagerlokal där dina tillhörigheter är i tryggt och säkert förvar, så länge du behöver.

Vi finns till för alla, såväl privatpersoner som företag. Och en SmartBox rymmer mer än du tror. Boka en SmartBox här på hemsidan eller kontakta oss på E-post eller telefon. Vi finns här för dig.

Därför ska du välja SmartBox

  • Enkelt. I stället för att boka en firma för flytt och en annan för magasinering så räcker det att ringa SmartBox. Vi löser allt: lastning, transport och förvaring.
  • Billigt. Eftersom vi sköter hela kedjan kan vi kapa kostnader och det blir billigare för dig som kund.
  • Säkert. Våra lagerlokaler bevakas av Securitas dygnet om, sju dagar i veckan. Lokalerna är torra, rena och uppvärmda för bästa förvaring. Och en SmartBox är byggd för att klara säker förvaring över tid.
  • Flexibelt. Vi anpassar oss efter dig som kund och hittar de lösningar som passar dina behov.
  • Dessutom… Vi finns i Borås och resten av landet och har kontor och lager på flera platser, och vi var det första företaget i Sverige som startade med mobil magasinering.

Smartbox – flexibel magasinering

Det ska inte vara krångligt för dig att magasinera dina ägodelar. På SmartBox vill vi göra processen så enkel och smidig som möjligt för dig. Vi har många års erfarenhet av magasinering och gör allt för att hitta en smidig och trygg lösning utifrån dina behov.

 

Kontakta oss idag

Behöver du rådgivning eller har frågor kring våra tjänster. Tveka inte att kontakta oss på telefon eller e-post. Du är också hjärtligt välkommen att besöka oss i våra lokaler för en personlig presentation. Från Borås är vårt närmsta kontor i Göteborg.

Vi har koll på dina ägodelar dygnet runt och dina saker är trygga i våra Smartboxes!

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox utan även pengar.

Se efter själv. Få ditt pris direkt online genom att fylla i vår

online-offert

Följ oss på

SmartBox är ett svenskt bolag
SmartBox är ett svenskt bolag

Besök vår samarbetspartner:

Vi accepterar Visa, MasterCard och Swish