Magasinering Upphämtning i Stockholm

Magasinering Nyköping

Bor du i Nyköping och behöver magasinera? Kanske så kommer du stå mellan boenden under en period eller så ska flytta utomlands och behöver magasinera. Oavsett så kan vi på Smartbox hjälpa dig att göra processen mycket smidigare och mindre fylld av stress.

När du bokar en Smartbox så kör vi förrådet direkt hem till din dörr så att du enkelt kan packa in dina tillhörigheter. När du är klar så kommer vi och hämtar lådan och kör till vårt lager. Så smidigt och enkelt kan det vara. Du behöver inte själv hyra släp eller lastbil, packa det fullt, köra till lagret och sedan packa in i din enhet. Vi tar hand om det tråkiga och jobbiga så att du kan fokusera på roligare saker. Boka din SmartBox idag så förvandlar vi något tråkigt till något roligt och smidigt. SmartBox är det absolut enklaste och billigaste sättet för dig att magasinera dina tillhörigheter.

Så här fungerar mobil magasinering

Vi levererar

Stanna där du är. Vi levererar din SmartBox precis dit du vill ha den.

Du packar

Packa i ditt tempo och lås SmartBoxen när du är färdig, eller så låter du oss göra det åt dig!

Vi förvarar

Färdigt! Vi hämtar upp och transporterar din SmartBox till vårt lager.

Vi gör det väldigt enkelt

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox utan även pengar. Se efter själv, få ditt pris direkt online genom att fylla i vår online-offert.

SmartBox underlättar vid flytt och förvaring

Därför är SmartBox ditt förstaval

Enkelt

I stället för att boka en firma för flytt och en annan för magasinering så räcker det att ringa SmartBox. Vi löser allt: lastning, transport och förvaring.

Billigt

Eftersom vi sköter hela kedjan kan vi kapa kostnader och det blir billigare för dig som kund.

Säkert

Våra lagerlokaler är ständigt kameraövervakade, dessutom bevakade av Securitas dygnet om, sju dagar i veckan. Lokalerna är torra, rena och uppvärmda för bästa förvaring. En SmartBox är byggd för att klara säker förvaring över tid.

Flexibelt

Vi anpassar oss efter dig som kund och hittar de lösningar som passar dina behov.

Dessutom…

Vi är lättillgängliga då vi har kontor och lager i våra tre storstäder. Vi tillhandahåller flyttlådor av plast för praktisk och säker förvaring.

Rulla till toppen