Magasinering Upphämtning i Stockholm

Magasinering Norrköping

Bor du i Norrköping och behöver hyra förråd och magasinera? Då har vi det absolut enklaste och smidigaste sättet för dig att magasinera dina ägodelar på ett säkert och smidigt sätt. Vi vet att magasinering och flytt inte är det roligaste i världen. Speciellt det där att hyra släp eller lastbil, bära och packa in för att slutligen köra till förrådet. Väl där börjar processen om igen. Packa ut och bära in i det nya förrådsutrymmet och slutligen lämna tillbaka släpet.

Magasinering behöver inte vara så krångligt och tidskrävande, inte alls. Med Smartbox mobil magasinering blir livet mycket enklare då vi kör ut förrådet direkt till din dörr eller till ditt kontor. Förrådet packas på plats av dig (eller av oss om ni vill ha hjälp) sedan sätter ni ert lås på dörren och vi kör tillbaka förrådet till vårt lager.

Det finns så mycket bättre saker att lägga sin tid på än att flänga fram och tillbaka mellan hemmet, förrådet och macken (om det nu inte är så att man äger ett släp). Låt oss hjälpa dig när du behöver hjälp med vinterförvaring, när du står mellan två boenden eller kanske behöver frigöra yta hemma under en renovering.

Smart. Säkert. Smidigt

Så här fungerar mobil magasinering

Vi levererar

Stanna där du är. Vi levererar din SmartBox precis dit du vill ha den.

Du packar

Packa i ditt tempo och lås SmartBoxen när du är färdig, eller så låter du oss göra det åt dig!

Vi förvarar

Färdigt! Vi hämtar upp och transporterar din SmartBox till vårt lager.

Vi gör det väldigt enkelt

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox utan även pengar. Se efter själv, få ditt pris direkt online genom att fylla i vår online-offert.

SmartBox underlättar vid flytt och förvaring

SmartBox – smidig och trygg förvaring för dig

Enkelt

I stället för att boka en firma för flytt och en annan för magasinering så räcker det att ringa SmartBox. Vi löser såväl lastning, transport som förvaring.

Billigt

Eftersom vi sköter hela kedjan kan vi kapa kostnader och det blir billigare för dig som kund.

Säkert

Våra lagerlokaler är ständigt kameraövervakade. Dessutom bevakade av ett vaktbolag dygnet om, sju dagar i veckan. Lokalerna är torra, rena och uppvärmda för bästa förvaring. En SmartBox är byggd för att klara säker förvaring över tid.

Flexibelt

Vi anpassar oss efter dig som kund och hittar de lösningar som passar dina behov.

Dessutom…

Du kan utan extra kostnad besöka ditt förvaringsutrymme när du vill. Vi har smidiga rutiner för betalning. Vi är lättillgängliga då vi har kontor och lager i våra tre storstäder. Vi tillhandahåller flyttlådor av plast för praktisk och säker förvaring.

Rulla till toppen