Magasinering Upphämtning i Stockholm

Magasinering Eskilstuna

Bor du i Eskilstuna och behöver magasinera superbilligt? Då har vi det absolut enklaste och smidigaste sättet för dig att magasinera dina ägodelar på ett säkert och smidigt sätt samtidigt som du sparar in på stress och press.

Vi vet att magasinering och flytt inte är det roligaste i världen. Speciellt det där att hyra släp eller lastbil, bära och packa in för att slutligen köra till förrådet. Väl där börjar processen om igen. Packa ut och bära in i det nya förrådsutrymmet och slutligen lämna tillbaka släpet. Magasinering behöver inte vara så krångligt och tidskrävande, inte alls. Med Smartbox mobil magasinering gör vi ditt liv mycket, mycket enklare då vi kör ut förrådet direkt till din dörr eller till ditt kontor. Förrådet packas på plats av dig (eller av oss om ni vill ha hjälp) sedan sätter ni ert lås på dörren och vi kör tillbaka förrådet till vårt lager.

Det finns så mycket bättre saker att lägga sin tid på än att flänga fram och tillbaka mellan hemmet, förrådet och macken (om det nu inte är så att man äger ett släp). Låt oss hjälpa dig när du behöver hjälp med vinterförvaring, när du står mellan två boenden eller kanske behöver frigöra yta hemma under en renovering.

Välj SmartBox för din magasinering i Eskilstuna och upplev en tjänst som är både smart, säker och smidig. Vår lösning sparar inte bara tid och pengar, utan ger dig även friheten att fokusera på viktigare saker i ditt liv. Kontakta oss idag för att få mer information om hur vi kan underlätta din magasinering och göra din upplevelse så bekymmersfri som möjligt.

Smart. Säkert. Smidigt

Så här fungerar mobil magasinering

Vi levererar

Stanna där du är. Vi levererar din SmartBox precis dit du vill ha den.

Du packar

Packa i ditt tempo och lås SmartBoxen när du är färdig, eller så låter du oss göra det åt dig!

Vi förvarar

Färdigt! Vi hämtar upp och transporterar din SmartBox till vårt lager.

Vi gör det väldigt enkelt

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox utan även pengar. Se efter själv, få ditt pris direkt online genom att fylla i vår online-offert.

SmartBox underlättar vid flytt och förvaring

Därför är det smart med SmartBox

Enkelt

Din box kommer till din dörr, du behöver bara packa in dina saker, vi hämtar den och kör bort den för magasinering. Att hyra förråd kan inte bli enklare!

Säkert

Det är bara du som har nyckel till din Smartbox, och hos oss är den i säkert förvar!

Billigt

Eftersom vi sköter hela kedjan kan vi kapa kostnader och det blir billigare för dig som kund.

Rulla till toppen