Smartbox kommer i två olika storlekar:
SmartBox Standard rymmer ca 7 m3 (B 1.5 m x L 2.4 m x H 2 m) - . Rymmer en normal etta
SmartBox Maxi rymmer ca 10 m3 (B 1.8 m x L 2.4 m x H 2.4 m) - Rymmer en normal tvårummare
Bild av Maxi-boxBild av Standard-box

Standardboxen (Malmö/Göteborg): 699 kr/mån
Standardboxen (Stockholm): 849 kr/mån
Maxiboxen (Malmö/Göteborg/Stockholm): 999 kr/mån

Kostnad för leverans och återleverans tillkommer. Kostnaden framgår när du anger mellan vilka post så fort du skriver in ditt postnummer, eller fler postnummer om du skall flytta mellan olika adresser. För att se ett relevant pris för dig.
Om man beställer 2 boxar får man 100 kr/månad, vid 3 boxar får man 200 kr/ månad.

Som medlem i HSB får du 10% rabatt på magasinering.
Ja absolut! Specificera dina önskemål i din bokning så ger vi dig en så korrekt prisuppgift för arbetstid och körtid.
Vi har ingen undre eller övre gräns för hur länge du kan magasinera hos oss. Vi debiterar dock en månad som minimum oavsett om magasineringen är kortare än en månad.
Du säger upp ditt avtal och bokar återleverans genom att klicka på länken.
Det går bra att beställa flera boxar och då ingår mängdrabatt.
Om man beställer 2 boxar får man 100 kr/månad, vid 3 boxar får man 200 kr/ månad.
Som medlem i HSB får du 10% rabatt på magasinering.
Vi finns tillgängliga som bär-, pack- och monteringshjälp. Ange i din bokning att du önskar extra hjälp. Observera att taxan startar från det att killarna lämnar vårt lager tills att de kommer tillbaka.
Smartboxarna levereras på släpvagn med en tillhörande trappa som underlättar lastning och packning.

Som kund behöver du säkerställa att det finns parkering i så nära anslutning till din ytterdörr som möjligt. Detta är extra viktigt när du beställer bärhjälp, då längre avstånd innebär att packning tar längre tid vilket slutligen innebär en högre kostnad för dig.
Som kund ansvarar du för Smartboxens placering och parkering under den tid du fyller den. När Smartboxen hämtas av så övergår den i vårt ansvar. Bor du i stadsmiljö kan det vara smart att reservera eller på något sätt säkerställa att det finns parkering åt oss. En SmartBox upptar ca 1,5 normal parkeringsruta.
Genomsnittlig packningstid brukar vara cirka 2-3 timmar. Behöver ni längre tid på er löser vi detta.
Du får INTE magasinera:
- Livsmedel
- Rengöringsmedel
- Vätskor
- Gift
- Explosiva och/eller lättantändliga ämnen
- Frätande ämnen
- Levande djur och/eller växter
- Föremål som olagliga eller oersättligt

Sådana föremål innefattar, men är inte begränsade till följande:
Aerosolburkar, skjutvapen, ammunition, bensin, diesel, oljor, mat (inklusive mat som förvaras i glasburkar eller konserver), insektsmedel, blekmedel, diskmedel, tändstickor, tändare, färg, gasflaskor.

Om du har några frågor om förbjudna föremål, vänligen kontakta oss på 010-330 02 20 för mer information.
Din Smartbox täcks av ett vattentätt överdrag som skyddar Smartboxen och dina tillhörigheter under tiden packning pågår. Våra lokaler är larmade av Securitas, uppvärmda och under ständig kameraövervakning. Våra Smartboxar specialbyggda för att klara långtidsförvaring och låses med hänglås.
Vi rekommenderar att du kontaktar ditt eget försäkringsbolag för att säkerställa att du har fullgott skydd för magasinering av lösöre utanför bostaden. Om det inte ingår magasinering med ditt försäkringsbolag erbjuder IF försäkringar. Vi kan inte erbjuda försäkring av dina lagrade tillhörigheter då vi i många fall inte vet vad som finns i din Smartbox. Under magasineringstiden täcker vi dock skador som är direkt orsakade av oss.
Om du beställt bärhjälp ser vi helst att vi sköter hela flytten, framförallt för att kunna garantera din och dina tillhörigheters säkerhet.

Om något av dina föremål väger mer än 15 kg behöver du boka minst 2 man. Taxan för bärhjälp börjar från det att vi lämnat vårt lager tills att vi är tillbaka.
När inlastningen är klar, låses den med ett hänglås. Saknar ni hänglås så tillhandahåller vi ett för 60 kr. Endast ni har tillgång till nyckeln.
Behöver ni åtkomst till er SmartBox för att plocka ut något av ert gods måste ni kontakta oss i förväg och boka tid då vi inte alltid är på plats i lagret.
 Märker vi att ni utnyttjar detta för att upprepade gånger få träffa vår trevliga personal så kan det tillslut tillkomma en kostnad.
Du kan inte lasta en box full med böcker, sten, stål, järn etc men om du planerar att fylla boxen med guld eller diamanter vill vi gärna att du meddelar det i förväg så löser vi det utan problem.
Det går att lösa, vi levererar gärna en eller flera Smartboxar till olika platser.
Oavsett om det gäller flytt eller magasinering betalar du för leverans, arbetskraft och första månadshyran till chauffören direkt på plats. Vi accepterar betalning med Swisch eller kort. För företag erbjuder vi betalning mot faktura, vänligen uppge detta vid bokningstillfället. Vid magasinering debiteras du löpande per månad i förskott. Fakturan skickas till din e-postadress.
Vi finns tillgängliga även på kvällar och helger. På obekväma arbetstider görs ett prispåslag med 50% på lördagar och vardagskvällar efter klockan 17.00. På söndagar och helgdagar sker ett prispåslag på 100%. Påslaget avser alla kostnader förutom själva magasineringen. Vår bokningsmotor visar priset för den aktuella dagen/tiden du valt.
För återleverans av din box önskar vi ha besked minst 7 dagar innan efterfrågat datum för att kunna planera in i vårt körschema. Följ länken för att boka din återleverans.

Väljer du att själv tömma din box på vårt lager så går det också bra. Då räcker det med att du meddelar oss 5 dagar innan för säkerställa att vi är på plats.
Det kan du absolut göra, en utcheckningsavgift på 299 kr (inklusive RUT) tillkommer. Kontakta oss för att boka en tid minst 5 dagar före önskad tömning.
När du har mottagit din orderbekräftelse anses ditt förråd och upphämtning vara bokad. Du har därefter möjlighet att avboka eller ändra i din bokning fram till 48 timmar innan din upphämtning eller utkörning kostnadsfritt. Därefter tar vi ut en avgift på minst två timmars arbetstid för att respektera lagerpersonalens tid, vår planering och vår uppkörningskostnad.
Våra Smartboxar är byggda för att hålla. De är byggda av träkomposit som är hållbart och stabilt. Användandet av träkomposit medför att Smartboxen kan andas och på så sätt minimeras risk för mögel eller rost vilket är vanligt vid förvaring i containrar eller andra förslutna utrymmen.
Vi har flera lagerlokaler i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Wedavägen 7a, 152 42 Södertälje.
Ringögatan 33, 417 07 Göteborg.
Hanögatan 5, 211 24 Malmö.

Följ oss på

SmartBox är ett svenskt bolag
SmartBox är ett svenskt bolag

Besök vår samarbetspartner:

Vi accepterar Visa, MasterCard och Swish