Hur stora är SmartBox lagringsenheter?

SmartBox Maxi rymmer ca. 12 m3 och har yttermåtten:
B 1.8 m x L 2.4 m x H 2.6 m.
Tar ca 100 flyttlådor.
5 m2 golvyta.

SmartBox Standard rymmer ca. 8 m3 och har yttermåtten:
B 1.5 m x L 2.4 m x H 2.2 m.
Tar ca 60 flyttlådor.
3.6 m2 golvyta.

SmartBox Maxi rymmer en normalt möblerad tvåa och är den box som är bäst lämpad för möbler tack vare höjden på boxen.

Vad är SmartBox lagringsenheter gjorda av?

Smartboxarna är byggda av trä som andas (till skillnad från plåt och aluminium), så de objekt som lagras inuti är väl skyddade från temperatur och luftfuktighetsförändringar. Alla dina tillhörigheter från pappersarbete i form av bokföring till stora möbler kommer att vara tryggt, torrt och säkert förvarat i er Smartbox, vilket gör den till en idealisk magasineringslösning för både företag och hem.

SmartBox Släpservice

Er Smartbox kommer i ett helt täckt, låsbart och specialbyggt släp. Dina tillhörigheter är helt skyddade från alla väderförhållanden när vi parkerar den vid er dörr.

Låsa en SmartBox

Har ni ett eget lås att sätta på er magasineringsmodul så använd det. Vi har hänglås till försäljning om ni inte har ett att tillgå. Vad ni än väljer, kommer du att vara den enda som har tillgång till nycklarna.

Packning av SmartBox

En SmartBox förvaringsbox är lätt att packa och lätt att komma in i. Golvet är bara 40 cm över markytan. Ta en titt på våra packningstips för mer information om det bästa sättet att packa din SmartBox.

Tillhörigheter som kräver särskild förvaring

Om du har några objekt som kräver särskild känslig förvaring eller inte kommer att passa in i en vanlig SmartBox, vänligen kontakta oss.

Förbjudna föremål – vad kan du inte hålla i lager?

Det finns några saker som är förbjudna från att magasinera i en SmartBox. Se vår sida om förbjudet gods eller kontakta oss för mer information.

Komma åt dina tillhörigheter är lätt

När du vill komma åt dina tillhörigheter, kan vi antingen leverera din SmartBox till dig eller så kontaktar du oss för att boka en tid för att besöka vårt magasin.   Se var våra anläggningar ligger i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Fler frågor om våra förvaringslösningar?

Se vår FAQ

Läs mer om:

Säkerhet och tillgång
Försäkring
Förbjudet gods