Frågor och svar gällande mobil magasinering:

SmartBox Maxi 999 kr/mån och SmartBox Standard 699 kr/mån (Malmö och Göteborg)
SmartBox Maxi 1199 kr/mån, SmartBox Standard 899 kr/mån (Stockholm)
Samtliga priser som nämns på vår hemsida är inklusive moms.

Absolut! Behöver ni hjälp med det tunga fysiska arbetet står vi gärna till tjänst. Vi kan organisera bärhjälp via våra samarbetspartners. Taxan startar från att killarna lämnar vårt lager tills att de kommer tillbaka.

För tillfället täcker SmartBox städerna Stockholm, Göteborg, Malmö och Öresundsregionen. Vi har lager och kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Flen. Eftersom vår tjänst är mobil så kan vi givetvis transportera ert gods var ni vill. Ring oss då för att få en offert.

Ert gods förvaras i våra torra, trygga och rumstempererade lagerlokaler på Mekanikervägen 4, 146 33 Tullinge, Ringögatan 33, 417 07 Göteborg, Kosterögatan 15, 211 24 Malmö och Blockvägen 7, 642 91 Flen.

Genomsnittlig packningstid brukar vara cirka 2-3 timmar. Behöver ni längre tid på er löser vi detta.

SmartBox Maxi rymmer ca 12 m3 och har måtten: B 1.8 m x L 2.4 m x H 2.6 m.
SmartBox Standard rymmer ca 8 m3 och har måtten: B 1.5 m x L 2.4 m x H 2.2 m.
Observera att detta är yttermått!
En Smartbox Maxi rymmer i regel en normal tvårummare.

Kontakta oss genom att fylla i intresseformuläret på startsidan.
Det går även bra att maila oss på info@smartboxes.se eller ringa 010-330 02 20.

Inga problem!
Det går bra att beställa mer än 1 st SmartBox.

Det går att lösa, vi levererar gärna en eller flera Smartboxar till olika platser.

Absolut inte. Golvet är endast ca. 40 cm från marken när Smartboxen står i släpvagnen och varje Smartbox är specialdesignad för att underlätta inlastning.

När inlastningen är klar, låses den med ett hänglås.
Saknar ni hänglås så tillhandahåller vi ett för 60 kr och det är endast ni som har tillgång till nyckeln.

Ni är alltid välkomna att besöka oss oavsett om ni har någonting magasinerat hos oss eller inte. Behöver ni åtkomst till er SmartBox för att plocka ut något av ert gods måste ni kontakta oss i förväg och boka tid så hjälper vi er.
Det kan tillkomma en kostnad.

Vi har ingen övre gräns för hur lång tid våra kunder kan magasinera hos oss.
Ert gods är i tryggt förvar hos oss oavsett hur lång tid magasineringen varar.

Definitivt! Att kunden skall känna sig trygg med att överlåta förvaringen till oss är en av våra främsta prioriteringar. Därför har våra lokaler, som både är låsta, larmade och uppvärmda, ständig kameraövervakning. Dessutom bevakas de av Securitas dygnet runt, sju dagar i veckan. Våra Smartboxar (specialbyggda för att klara långtidsförvaring och placerade i uppvärmda lokaler) är alltid låsta, och endast kunden har tillgång till nyckeln.

Kontakta oss genom att fylla i intresseformuläret på vår hemsida.
Det går även bra att maila oss på info@smartboxes.se eller ringa 010-330 02 20.

Frågor och svar gällande flyttlådor:

Våra flyttlådor är endast tillgängligt för uthyrning. Våra flyttlådor är konstruerade av industriell stark plast, så tillverkningskostnaden för varje flyttlåda är långt mer än en kartong.

Ja, om det är en dag innan flytten. Bara ring oss på kontoret eller logga in och beställ online. Vi levererar ut dem nästa arbetsdag. Extra avgifter tillkommer. Vi har också med oss extra lådor, fråga någon av våra chaufförer så kan de kanske hjälpa er på plats.

Ja, du måste vara hemma och ta emot oss när vi lämnar samt hämtar. För att göra det bekvämt för dig så arbetar vi mellan 8.00 och 18.00 på vardagar och 10.00 – 14.00 på lördag och söndag.

JA absolut!
Vi har personal som både bär och transporterar det du behöver flytta.

Ja, självklart! Om du behöver en extra vecka eller två för att packa upp, bara ring kontoret under våra öppettider 09.00-17.00 eller logga in via vår hemsida och uppdatera din beställning när du vill på dygnet. Ytterligare kostnader tillkommer. Om du vill behålla flyttlådorna på längre sikt (över 4 veckor) hör av dig till oss så ordnar vi ett bra pris till dig.

Ja, självklart! Om du vill ändra din bokning så bara ring till vårt kontor. Vi behöver normalt minst 48 timmars framförhållning, men om det är en nödsituation så försöker vi givetvis att lösa det på bästa sätt.

Ni betalar vid leverans av era flyttlådor. Vi tar betalt med kortmaskin eller kontant via swish. För företag som önskar fakturering levereras fakturan samma dag som ni får era flyttlådor.

Ja, vi levererar utan extra kostnad i Göteborg, Malmö och Lund med omnejd. Om ni önskar leverans utanför dessa regioner ber vi er ringa oss så ska vi fixa till ett bra pris.

Det är praktiskt taget omöjligt att förstöra en av våra flyttlådor, men om detta händer skulle vi bedöma skadorna på individuell basis. Om du skulle tappa bort en flyttlåda kommer du att debiteras en ersättningsavgift på 350 kr/flyttlåda.

Ja, självklart! Alla flyttlådor återförs till vårt centrallager där var och en rengörs och besprutas med alkohollösning innan de används igen.

För närvarande arbetar vi i Göteborg, Stockholm och Malmöregionen med omnejd, men vi expanderar till andra marknader, så håll utkik på vår hemsida.