Våra flyttlådor är ett enkelt, prisvärt och miljövänligt alternativ till flyttlådor av kartong.

Vi levererar era flyttlådor, ni fyller dem och när ni packat upp dem så hämtar vi de tomma lådorna. Det finns många fördelar med våra flyttlådor. Flyttlådorna staplas enkelt inuti varandra och du slipper vika flyttkartonger. Du kan stapla dom på varandra utan att skada lådorna och dess innehåll. De är dessutom vattentäta så du kan flytta utan problem i regn och rusk.

Spara tid!

Våra SmartBoxes rymmer 70 liter. Din beställning av flyttlådor kommer att levereras direkt till din dörr och hämtas sen upp efter att du packat upp dina saker.
De har bekväma handtag, staplas lätt på varandra, du försluter dem med ett zip-lock, de är robusta, dammtäta och vattentäta. Varje flyttlåda har inspekterats, rengjorts och sedan desinficerats före och efter varje användning. Flyttföretag älskar dem även för att de kan staplas högre, vilket gör lastning och lossning väldigt mycket smidigare.
Kort sagt, SmartBoxes är de perfekta flyttlådorna, som skyddar både dina värdefulla ägodelar och vår miljö. Vi hyr ut flyttlådorna per vecka.
Vi gör kort sagt din flytt mer enkel!

Gör det lätt för dig!

Vi hjälper dig att avgöra rätt mängd flyttlådor för din kommande flytt och kan visa dig hur du bäst packar våra flyttlådor. Om behöver några extra flyttlådor vid tidpunkten för leveransen, har vi alltid med några extra i våra lastbilar. Vi är här är här för att hjälpa dig att göra en så smidig, stressfri och snabb flytt som möjligt. Tänk på all tid du sparar genom att inte behöva vika och åka och köpa flyttkartonger.

VI LEVERERAR I MALMÖ OCH GÖTEBORG MED OMNEJD.

flyttlada
vagn