Hyra förråd?

Har du funderat över att du skulle behöva ett extra rum? Letar du efter ett billigt och bekvämt, tillfälligt eller långvarigt förråd? Smartbox erbjuder revolutionerande förvaringslösningar direkt till din dörr både hemma eller till företaget. Det har aldrig varit enklare eller mer effektivt att magasinera dina personliga tillhörigheter än vad det är idag med vårt mobila förråd. Du kan hyra förråd i Stockholm, Göteborg och Malmö med omnejd.

Våra smarta förråd sparar tid och pengar.

Jämfört med vissa traditionella förråd, kan våra lösningar spara upp till 50 procent av vad det normalt skulle kosta.

Traditionella förråd innebär att du packar ditt bohag i en hyrd skåpbil eller ett släp och kör genom hela stan till utvald magasineringsanläggning. När du anländer måste du lasta ur alla dina tillhörigheter en gång till och sen köra och lämna släpet eller lastbilen. Det tar mycket energi och kostar mycket pengar. Med en förrådsenhet från Smartbox, packar du bara en gång och behöver aldrig lämna ditt hem. Vi levererar din SmartBox, transporterar dina tillhörigheter till våra säkra förvaringsanläggningar där vi tar väl hand om din förrådsmodul och dina tillhörigheter fram tills du behöver dem igen.

Du kan boka din enhet online eller slå oss en signal. En enhet levereras till dig för lastning. Det är ingen brådska att packa din modul du har 8 timmar på dig innan vi återvänder för att plocka upp enheten och ta den till vårt lager.

Eftersom dina varor lagras exakt som du packat dem, så finns det aldrig ett behov att lasta om enheten.

Att hyra våra mobila förråd är tryggt och säkert

Vårt system innehåller flera lager av skydd och säkerhet för dina tillhörigheter. Du är den enda med en nyckel till din enhet. Vi säljer hänglås eller så kan du använda ett eget. Tillgång till din enhet är endast tillåtet med korrekt identifiering. Dessutom är våra enheters hjul låsta för att förhindra obehörig bogsering. Varje steg på vägen arbetar vi med dig för att säkerställa att din egendom skyddas mot stöld och skador.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov eller för att boka din lagringsenhet.

Läs mer om:

Säkerhet och tillgång
Flyttlådor
Måttenheter och tillbehör