Billig magasinering i Stockholm, Göteborg och Malmö

Smartbox är ditt billiga magasineringsalternativ i Stockholm, Göteborg och Malmöregionen. Du har tillgång till din Smartbox när du behöver det. När du är redo att få tillbaka din Smartbox återlämnas den till dig. Du ringer helt enkelt oss och bokar en tid och sen är vi redo att köra… Vi kan hålla våra kostnader nere, är väldigt flexibla och erbjuder dig billig magasinering. Vi är din optimala magasineringslösning.

Våra lager och magasineringsmöjligheter är inte bara praktiska, de är också säkra. När din Smartbox är packad, låser du den och du behåller nyckeln. Läs mer om säkerhet och tillgång.

Smartbox är idealisk även för företag. Det är det kostnadseffektivaste lagringsalternativet för att säkra kontorsprodukter, gamla skivor, kontorsutrustning och kontorsmateriel utan att ta upp nödvändiga utrymmen på kontoret. Våra Smartboxar är konstruerade av tungt trä, som möjliggör för luftintag, till skillnad från plast- och plåtboxar. Dina objekt skyddas från temperaturväxlingar och fukt. Våra Smartboxar rymmer möbler och tillhörigheter för en normal tvårummare eller liten trerummare. Ring eller maila oss så kan vi gå igenom ert bohag och göra en estimering.

Oavsett om du flyttar, renoverar eller behöver billigt lagringsutrymme är Smartbox den smidigaste leverantören av magasineringslösningar i Stockholm, Göteborg- och Malmöregionen. Se vår prislista här.

Läs mer om:

Att flytta
Ett mobilt förråd
Flyttlådor