Flytta bekvämt

Att flytta kan innebära mycket arbete och mycket att tänka på. Packning, kringkostnader, transporter och förvaring kan vara stressande, men Smartbox gör magasineringsprocessen bekväm samtidigt som du sparar tid och pengar. Traditionella metoder för lagring kan inte jämföras med vår revolutionerande nya metod. Smartbox är ett innovativt företag som fokuserar på dig som kund och tjänster med kvalitet.

SmartBox, det smidigaste alternativet

Många människor lever hektiska liv och att försöka klämma in en flytt i kalendern kan ibland vara svårt. Den gamla metoden innebär ett evigt släpande på flyttlådor och möbler till en magasineringsanläggning. Dessutom sliter det på era möbler, era ryggar, blir långtråkigt, kostsamt och tidskrävande. Smartbox har gjort förvaring otroligt enkelt och lätt, genom att leverera din egen personliga lagringsenhet direkt till din dörr. Med Smartbox bekväma släppa-av-och-hämta-upp-lösning behöver du aldrig lämna huset.

Säker magasinering

Med Smartbox får du din alldeles egen förvaringsmodul att packa i för dina personliga tillhörigheter. Eftersom innehållet i Smartbox lagringsenhet aldrig flyttas, kommer dina tillhörigheter förvaras säkert i din personliga Smartbox. När du har packat upp och låst din förrådscontainer plockar Smartbox upp och transporterar den till våra säkra lagringsanläggningar. Tillgång till din Smartbox får du lätt genom du helt enkelt ringer upp och bokar en tid som passar dig. Smartbox kommer att lämna din magasineringsmodul på din nya plats.

Kostnadseffektivt

Smartbox vet vilka stora kostnader en flytt kan innebära och vikten av att vara kostnadseffektiva. Med en effektiv lagringsprocess håller Smartbox kostnaderna nere och du sparar både tid och pengar. Smartbox erbjuder leverans från 599kr och inga dolda avgifter tillkommer.

Nytänkande företag

Smartbox gör förvarings- och flyttprocessen så enkel som möjligt med onlineservice och mailade offerter. Du kan få en omedelbar offert antingen på Smartbox hemsida eller genom att ringa oss. Kontakta oss för en gratis offert eller boka online. Vi kan även leverera ert gods billigt mellan Stockholm, Göteborg och Malmö. Hör gärna av er så löser vi logistiken.

Läs mer om:

Säkerhet och tillgång
Måttenheter och tillbehör
Magasinering