SMARTBOX

SmartBox är ett nytänkande företag som startades 2010 i Malmö och snabbt expanderade till Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Vi var först i Sverige med mobilmagasinering och har nu även återanvändningsbara flyttlådor till uthyrning. Gemensamt för SmartBox två unika koncept är att de är oerhört tidsbesparande. Vi levererar allt till er dörr och det enda ni behöver göra är att packa och ha fullt fokus på ert bohag. Läs mer om vårt magasineringskoncept här eller om våra användbara flyttlådor för uthyrning.

KUNDEN I CENTRUM!

Helt enkelt eftersom utan kunder – inget företag.

BEKYMMERSLÖS MAGASINERING

Hela syftet med SmartBox, våra arbetsmetoder och lösningar är att förhindra och eliminera den stress som vanligtvis brukar förknippas med flytt och magasinering. Vår lösning är lika enkel som genialisk: vi levererar en praktisk SmartBox till ert hem eller företag. Ni packar sedan i lugn och ro och helt i egen takt modulen med godset ni önskar magasinera. När detta är klart hämtar vi upp förvaringsmodulen och transporterar den till våra lagerlokaler. Och givetvis har våra kunder tillgång till godset även efter att magasineringen skett. SmartBox – enkelt, tryggt och prisvärt.

KVALITET I FOKUS

Vårt mål är att tillhandahålla en tjänst som våra kunder känner sig trygga med. Oavsett vilket värde godset har (personligt såväl som ekonomiskt) är vårt syfte att erbjuda en förvaring som är lika smidig som den är billig. SmartBox finns i Stockholm, Göteborg och Malmö där, vi erbjuder Stockholm och Göteborg med omnejd, samt hela södra Sverige ett enkelt sätt att förvara och magasinera bohag, möbler mm.

SMARTBOX KÖPENHAMN

Visste du att SmartBox även finns i Danmark och i Köpenhamn? Besök vår sida www.smartboxes.dk om du behöver förvaring i Köpenhamn, eller kontakta oss:

Gjeddesdalsvej 76
2670 Greve
+45 311 38 000
info@smartboxes.dk