Magasinering Upphämtning i Stockholm

Magasinering Södermalm

Drar du dig för att renovera eller flytta för du vet hur meckigt det är att flytta eller magasinera dina tillhörigheter? Nu kan du sluta oroa dig för allt tråkigt jobb som väntar, det tar vi hand om. Du kan också sluta stressa över parkering och parkeringsvakter, det tar vi hand om.

Helt enkelt så går det till så här. Ja kör ut förrådet direkt till din dörr, eller så nära som det bara går. Väl på plats så fyller ni det med det som skall magasineras. Naturligtvis hjälper vi till om ni önskar och i ärlighetens namn så är vi jäkligt bra på att packa så ofta går det smidigare att låta oss ta hand om det hela.

När väl det hela är klart så kör vi ditt förråd tillbaka till vårt säkra och uppvärmda lager där det står säker tills det att du behöver. Inga bindningstider har vi utan det är upp till dig att bestämma när du vill att vi kör ut dina saker till dig igen. Vill du att vi kör till en ny adress så är det inga problem. Det absolut enklaste sättet för dig att magasinera.

Så här fungerar mobil magasinering

Vi levererar

Stanna där du är. Vi levererar din SmartBox precis dit du vill ha den.

Du packar

Packa i ditt tempo och lås SmartBoxen när du är färdig, eller så låter du oss göra det åt dig!

Vi förvarar

Färdigt! Vi hämtar upp och transporterar din SmartBox till vårt lager.

Vi gör det väldigt enkelt

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox utan även pengar. Se efter själv, få ditt pris direkt online genom att fylla i vår online-offert.

SmartBox underlättar vid flytt och förvaring

SmartBox – Ett fördelaktigt val

Enkelt

Nu behöver du inte anlita en firma för flytt och en annan för magasinering. Det räcker att ringa SmartBox. Vi hjälper dig med allt: lastning, transport och förvaring.

Billigt

Eftersom vi sköter hela kedjan kan vi kapa kostnader och det blir billigare för dig som kund.

Säkert

Våra lagerlokaler är kameraövervakade, och dessutom bevakade av Securitas dygnet om, sju dagar i veckan. Lokalerna är torra, rena och uppvärmda för bästa förvaring. En SmartBox är byggd för att klara säker förvaring över tid.

Flexibelt

Vi anpassar oss efter dig som kund och hittar de lösningar som passar dina behov.

Dessutom…

Vi har smidiga rutiner för betalning. Vi är lättillgängliga då vi har kontor och lager i våra tre storstäder. Vi tillhandahåller flyttlådor av plast för praktisk och säker förvaring.

Rulla till toppen