Magasinering Upphämtning i Stockholm

Magasinering Östermalm

Det är inte helt enkelt att få till en stressfri flytt när man bor på Östermalm. Svårt att parkera och parkeringsvakterna är mer än aktiva, Detta är vi fullt medvetna om och därför vill vi hjälpa er göra er flytt eller magasinering till något enkelt och smidigt.

När du behöver magasinera så kör vi ut ett förråd till dig att packa i istället för att du behöver hyra släp, packa det och köra till magasinering. Med vår hjälppackar du rakt in i ditt förråd, låser dörren och ber oss hämta förrådet och köra det till lagret. Så väldigt mycket mer enkelt och smidigt. Vi kan naturligtvis hjälpa dig att packa och då vi faktiskt är proffs så går det ofta smidigare om vi gör jobbet åt dig. Slipp stress och press när du låter oss göra själva grovjobbet. Inga bindningstider och enkel bokning på hemsidan.

Det absolut enklaste sättet för dig som bor på Östermalm att magasinera.

Så här fungerar mobil magasinering

Vi levererar

Stanna där du är. Vi levererar din SmartBox precis dit du vill ha den.

Du packar

Packa i ditt tempo och lås SmartBoxen när du är färdig, eller så låter du oss göra det åt dig!

Vi förvarar

Färdigt! Vi hämtar upp och transporterar din SmartBox till vårt lager.

Vi gör det väldigt enkelt

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox utan även pengar. Se efter själv, få ditt pris direkt online genom att fylla i vår online-offert.

SmartBox underlättar vid flytt och förvaring

Fördelarna är många med SmartBox

Enkelt

I stället för att boka ett företag för transport och ett annat för magasinering så räcker det att anlita SmartBox. Vi löser allt: lastning, transport och förvaring.

Säkert

Våra lagerlokaler är alltid kameraövervakade, dessutom bevakade av Securitas dygnet om, sju dagar i veckan. Lokalerna är torra, rena och uppvärmda för bästa förvaring. En SmartBox är byggd för att klara säker förvaring över tid.

Billigt

Eftersom vi sköter hela logistikkedjan kan vi kapa kostnader och det blir billigare för dig som kund.

Flexibelt

Vi anpassar oss efter dig som kund och hittar de lösningar som passar dina behov.

Dessutom…

Våra rutiner för betalning är smidiga och vi är lättillgängliga då vi har kontor och lager i Sveriges tre storstäder. Behöver ni flyttlådor av plast för praktisk och säker förvaring så är det något vi tillhandahåller.

Rulla till toppen