Magasinering i Malmö

Magasinering Lund

Välkommen till SmartBoxes, där vi erbjuder en unik och användarvänlig lösning för alla i Lund som behöver magasinera sina tillhörigheter, oavsett om det är för kortare perioder eller på längre sikt. Vi förstår att processen att magasinera eller flytta dina ägodelar kan vara både tidskrävande och stressande. Detta är särskilt sant i en charmig, men livlig stad som Lund. Därför är vårt mål att göra denna process så smidig och bekymmersfri som möjligt för dig.

Traditionell magasinering kan ofta innebära krångel som att hyra ett släp, samt packa och bära dina saker fram och tillbaka mellan ditt hem och förvaringsanläggningen. Detta är en process som inte bara tar tid utan även kräver mycket energi. Vår tjänst på SmartBoxes tar bort detta behov helt och hållet. Vi kommer direkt till din dörr med våra mobila förvaringsutrymmen. Du får packa i din egen takt, och när du är klar låser du enheten. Sedan ser vi till att den transporteras till vårt säkra lager här i Lund. På detta vis slipper du oroa dig för transporten och kan känna dig trygg med säkerheten för dina ägodelar.

Vår innovativa lösning för magasinering i Lund är designad för att erbjuda maximal bekvämlighet och flexibilitet. Du behöver inte anpassa dig efter förvaringsanläggningens öppettider eller transportera dina saker själv. Lösningen kommer istället till dig, vilket sparar både tid och pengar. Vi erbjuder dessutom hjälp med packningen om så önskas, vilket underlättar din upplevelse ännu mer.

Vi erbjuder även flexibla förvaringslösningar så att du kan välja exakt hur länge du behöver förvara dina saker. Oavsett om det är för en kort period under en renovering, eller för längre tid mellan två bostäder, har vi en lösning som passar just dina behov. Våra priser är transparenta och konkurrenskraftiga, vilket innebär att du får en högkvalitativ tjänst utan dolda avgifter.

Så här fungerar mobil magasinering

Vi levererar

Stanna där du är. Vi levererar din SmartBox precis dit du vill ha den.

Du packar

Packa i ditt tempo och lås SmartBoxen när du är färdig, eller så låter du oss göra det åt dig!

Vi förvarar

Färdigt! Vi hämtar upp och transporterar din SmartBox till vårt lager.

Vi gör det väldigt enkelt

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox utan även pengar. Se efter själv, få ditt pris direkt online genom att fylla i vår online-offert.

SmartBox underlättar vid flytt och förvaring

Därför ska du välja SmartBox

Enkelt

I stället för att boka en firma för flytt och en annan för magasinering så räcker det att ringa SmartBox. Vi löser allt: lastning, transport och förvaring.

Billigt

Eftersom vi sköter hela kedjan kan vi kapa kostnader och det blir billigare för dig som kund.

Säkert

Våra lagerlokaler är ständigt kameraövervakade, dessutom bevakade av Securitas dygnet om, sju dagar i veckan. Lokalerna är torra, rena och uppvärmda för bästa förvaring. En SmartBox är byggd för att klara säker förvaring över tid.

Flexibelt

Vi anpassar oss efter dig som kund och hittar de lösningar som passar dina behov.

Dessutom…

Du kan utan extra kostnad besöka ditt förvaringsutrymme när du vill. Vi har smidiga rutiner för betalning. Vi är lättillgängliga då vi har kontor och lager i våra tre storstäder. Vi tillhandahåller flyttlådor av plast för praktisk och säker förvaring.

Rulla till toppen