SmartBox Magasinering

Magasinering Borås

Bor du i Borås och letar efter en enkel och effektiv lösning för att magasinera dina ägodelar? Då har du hittat rätt! Vi på SmartBox förstår att processen att flytta eller magasinera inte alltid är den roligaste. Speciellt inte det där med att hyra släp eller lastbil, bära och packa, för att sedan transportera allt till ett förråd. Väl framme vid förrådet börjar ofta hela processen om igen – packa ut, bära in och till sist återlämna transportmedlet.

Vi anser att magasinering inte behöver vara krångligt eller tidskrävande. Med vår mobila magasineringstjänst gör vi livet mycket enklare för Boråsborna. Vi levererar förrådet direkt till din dörr eller till ditt kontor. Du packar dina saker i förrådet på din egen plats och i din egen takt. När du är klar sätter du ditt eget lås på dörren, och sedan tar vi hand om resten – vi transporterar förrådet säkert tillbaka till vårt lager.

Det finns så många bättre saker att lägga sin tid på än att pendla fram och tillbaka mellan hemmet, förrådet och bensinstationen – särskilt om du inte äger ett eget släp. Vårt mål är att underlätta för dig oavsett om du behöver hjälp med vinterförvaring, står mellan två bostäder, eller kanske behöver frigöra utrymme hemma under en pågående renovering.

Välj SmartBox för din magasinering i Borås och njut av en bekväm, säker och kostnadseffektiv lösning. Vi är här för att göra din förvaring så smidig som möjligt, så att du kan fokusera på det som verkligen är viktigt för dig. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig med dina förvaringsbehov. 

Smart. Säkert. Smidigt

Så här fungerar mobil magasinering

Vi levererar

Stanna där du är. Vi levererar din SmartBox precis dit du vill ha den.

Du packar

Packa i ditt tempo och lås SmartBoxen när du är färdig, eller så låter du oss göra det åt dig!

Vi förvarar

Färdigt! Vi hämtar upp och transporterar din SmartBox till vårt lager.

Vi gör det väldigt enkelt

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox utan även pengar. Se efter själv, få ditt pris direkt online genom att fylla i vår online-offert.

SmartBox underlättar vid flytt och förvaring

Därför ska du välja SmartBox

Enkelt

Förrådet kommer till dig

Billigt

Eftersom vi sköter hela kedjan kan vi kapa kostnader och det blir billigare för dig som kund.

Säkert

Våra lagerlokaler bevakas av Securitas dygnet om, sju dagar i veckan. Lokalerna är torra, rena och uppvärmda för bästa förvaring. En SmartBox är byggd för att klara säker förvaring över tid.

Utan uppsägningstid

Vi anpassar oss efter dig som kund och hittar de lösningar som passar dina behov.

Rulla till toppen